Επιδότηση συμμετοχής μελών του ΕΒΕΘ στην 79η ΔΕΘ

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Μετά την επιτυχημένη περσινή παρουσία του στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ΕΒΕΘ πρόκειται να συμμετάσχει και φέτος με δικό του Περίπτερο στην 79η ΔΕΘ επιδοτώντας επιχειρήσεις-μέλη του.

Η 79η ΔΕΘ –που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης– διατηρώντας τους βασικούς άξονες της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας, επιστρέφει στον εμπορικό και διεθνή της χαρακτήρα, με έμφαση στην ανάδειξη και ανάπτυξη των εξαγωγικών δυνατοτήτων της χώρας.

Μάλιστα, τα σημαντικά αυξημένα εκθεσιακά μεγέθη της προηγούμενης διοργάνωσης, ανέδειξαν το νέο αναπτυξιακό στίγμα της Έκθεσης και τις προοπτικές για το μέλλον, δίνοντας παράλληλα ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της φετινής διοργάνωσης.

Με αυτά τα δεδομένα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, που ανέκαθεν εμπράκτως ενισχύει και στηρίζει την επιχειρηματικότητα των μελών του και υποστηρίζει τη ΔΕΘ, αποφάσισε και φέτος την ενοικίαση του Περιπτέρου 10, προκειμένου να στεγάσει, επιχειρήσεις – μέλη του, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 79η ΔΕΘ.

Ειδικότερα, το Περίπτερο 10, που βρίσκεται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, έναντι της εισόδου Πλ. Σιντριβανιού και διαθέτει 1.000 τμ. εκμεταλλεύσιμου εσωτερικού χώρου, θα αποτελέσει το «Περίπτερο του ΕΒΕΘ» όπου θα φιλοξενηθούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου απ’ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται. Οι επιχειρήσεις που θα επιλεγούν και θα επιδοτηθούν για τη συμμετοχή τους στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ», θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού 12 τμ., τα οποία θα διαθέτουν τον βασικό εξοπλισμό: ύψος δομής 2,50 μ., δάπεδο από μοκέτα, διαχωριστικά πάνελ, επωνυμία του κάθε εκθέτη στη μετώπη του σταντ, 3 καθίσματα, γραφείο, δοχείο απορριμμάτων, φωτισμό, μία πρίζα 500w και γραφείο πληροφοριών (info desk).

Έχοντας εξασφαλίσει την προαναφερόμενη επιδότηση, το τελικό ποσό που θα καταβάλει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση για το εν λόγω σταντ ανέρχεται στα 590 ευρώ (480 ευρώ + 23% ΦΠΑ) έναντι αρχικού κόστους 1.948,32 ευρώ (1.584 ευρώ + 23% ΦΠΑ). Παράλληλα, δίδεται η δυνατότητα σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να ζητήσουν επιδότηση για περισσότερα τ.μ., πάντα όμως πολλαπλάσια του εμβαδού του βασικού σταντ (12 τμ.). Στο ανωτέρω κόστος περιλαμβάνονται οι δαπάνες του γενικού φωτισμού, της ψύξης, της φύλαξης, της γενικής και ειδικής καθαριότητας, της κάλυψης του χώρου με μοκέτα στους διαδρόμους, τοποθέτηση επιγραφών της παρουσίας του ΕΒΕΘ στην πρόσοψη του Περιπτέρου και η παροχή ηλεκτροδότησης σε κάθε εκθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr