Τα αποτελέσματα του πρώτου Athens Startup Weekend Sustainability

    Από: Startup Team

Με πολλή μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Athens Startup Weekend Sustainability (ASWS), που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της θερμοκοιτίδας  βιώσιμης νεοφυούς επιχειρηματικότητας Aephoria.net από τις 9-11 Μαΐου 2014.

Στη διάρκεια των 54 ωρών του ASWS, φιλόδοξοι νέοι με δίψα για δημιουργία, σχεδίασαν τη δική τους βιώσιμη επιχείρηση με την βοήθεια ικανών μεντόρων και επιχειρηματιών από το οικοσύστημα των ελληνικών start up.

Μέσα από τον διαγωνισμό του ASWS διακρίθηκαν οι εξής 3 ομάδες:

1o Βραβείο

Charity Stamp, ένα startup που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που γίνονται οι δωρεές παγκοσμίως. Η ομάδα του Charity Stamp κέρδισε 3 μήνες φιλοξενίας στην θερμοκοιτίδα νεοφυούς επιχειρηματικότητας του Aephoria.net

2o Βραβείο

Aerable, ένας πρωτοποριακός μετρητής παρακολούθησης και ελέγχου της ποιότητας του αέρα. Η ομάδα του Aerable θα φιλοξενηθεί για 3 μήνες στον ευέλικτο χώρο εργασίας του Orange Grove.

3ο Βραβείο

Sparky, μια έξυπνη υπηρεσία παρακολούθησης και ελέγχου της ενεργειακής κατανάλωσης μέσα από το Internet Of Things. Η ομάδα του Sparky θα φιλοξενηθεί για 3 μήνες στον ευέλικτο χώρο εργασίας του Impact Hub Athens.

Συνδυάζοντας γνώση και εμπειρίες, οι συμμετέχοντες στο ASWS του Aephoria.net είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν  γεύσεις με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στη Συλλογική Κουζίνα και  να χαλαρώσουν με τεχνικές αναπνοής και yoga στην πίσω αυλή. Το 1ο Athens Startup Weekend Sustainability ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτυ παρέα με Greek Tsipouro Coktails.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.athens.startupweekend.org

Αλλά και στα social media

www.facebook.com/AthensStartupWeekendSustainability

twitter.com/ASWsus

www.facebook.com/Aephoria