Η ΒιοΜοριακή e-τικέτα στο Συνέδριο: “Εξαγωγές Από Τη Θεωρία… Στην Πράξη”.

    Από: Startup Team

CorinGreen S.A.

Βιομηχανική Ζώνη Λουτρακίου

Περιοχή Καρμπουνάρι, 20300

Λουτράκι, Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εταιρείες iNFODATA (http://www.infodata.gr), Simply Exports (http://www.simplyexports.gr), και CorinGreen SA (http://www.coringreen.com) συνδιοργανώνουν το συνέδριο «Εξαγωγές στην Πράξη» στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, 10:00-17:00. Μία έμπειρη ομάδα ειδικών με σημαντική διεθνή εμπειρία προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους Έλληνες εξαγωγείς, με  εξειδικευμένες γνώσεις και βήμα προς βήμα καθοδήγηση, ώστε η εξωστρεφής δραστηριότητα τους να χτιστεί σε στέρεες βάσεις και ανοιχτούς ορίζοντες.

Το συνέδριο απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, σε διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και σε φορείς της εξαγωγικής Πρωτογενούς Παραγωγής με εξωστρεφή χαρακτήρα.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, η ομάδα της CorinGreen θα παρουσιάσει το πρώτο επιστημονικό εργαλείο Marketing Τροφίμων και Φυσικών Προϊόντων, τη ΒιοΜοριακή e-τικέτα® (http://www.moriakietiketa.gr), η οποία αλλάζει τις σχέσεις καταναλωτή-προϊόντος. Με τη ΒιοΜοριακή e-τικέτα®, υποστηρίζεται ο Πρωτογενής Τομέας, δίνεται πολύπλευρη επιστημονική πιστοποίηση στο προϊόν με το πλήρες βιοχημικό και γενετικό προφίλ του, κάνοντάς το ελκυστικότερο και ανταγωνιστικότερο. Έτσι, η ΒιοΜοριακή ετικέτα γίνεται η απόλυτη ταυτότητα των ελληνικών φυσικών προϊόντων για την είσοδό τους σε ανταγωνιστικές αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με την iNFODATA και την κα Αναστασία Μαρκάκη στο τηλ. 2108101335, κιν. 6972202160, e-mail.: info@infodata.gr

Τιμή Εισιτηρίου: 30€

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Μιχαήλ Νικολάου

Μοριακός Βιολόγος

mnikolaou@coringreen.com

6986701696/2744065517