Ο Έλληνας που εμπιστεύτηκε η Singapore Airlines

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Από μικρά παιδιά μας μαθαίνουν πως αν κάτι είναι προσοδοφόρο στην Ελλάδα αυτό είναι αναμφίβολα η ενασχόληση με τα τουριστικά επαγγέλματα. Ακόμη όμως και αν ο Έλληνας ξενιτευτεί η εμπορική εκμετάλλευση του τουρισμού συνεχίζει να υπάρχει στο μυαλό του σε διάφορες παραλλαγές. Κάπως έτσι φαίνεται να εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον ομογενή Σπύρο Αλυσανδράτο, στον οποίο ανήκει ο ταξιδιωτικός οργανισμός Consolidated Travel, η δεύτερη μεγαλύτερη επιχείρηση της Αυστραλίας και μέσα στις εκατό κορυφαίες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις του πλανήτη.

Για του λόγου του αληθές κατέχει την 46η θέση παγκοσμίως και σύμφωνα με τις ανεξάρτητες, αντικειμενικές μετρήσεις ειδικών οικονομικών οργανισμών θεωρείται και η πιο επικερδής παγκοσμίως.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομά του έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης καθώς είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να πείσει την Singapore Arlines, μια από τις κορυφαίες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, να ξαναρχίσει τις πτήσεις από την Αυστραλία προς την Αθήνα. Η συμφωνία προβλέπει για την τρέχουσα χρονιά τη διεξαγωγή δύο πτήσεων την εβδομάδα κατά τους θερινούς μήνες ενώ στόχος είναι ο αριθμός τους να αυξηθεί σε τρεις το 2015.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com