Το ALBA συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2014 και πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα “Maritime Education, truth or dare for young professionals”

    Από: Startup Team

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ανακοινώνει τη συμμετοχή του στα Ποσειδώνια 2014, τη σημαντικότερη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου 2014, στο Metropolitan Expo.

Καθηγητές, Υπεύθυνοι Προγραμμάτων, φοιτητές και απόφοιτοι του ALBA, θα βρίσκονται στο περίπτερο 2.423 (Hall 2) για να  υποδεχτούν τους επισκέπτες της έκθεσης και να δώσουν πληροφορίες για τα 3 ναυτιλιακά προγράμματα του ALBA, το MBA in Shipping, το MSc in Shipping Management καθώς και το MSc in International Shipping and Finance το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Reading της Αγγλίας.

Με ευκαιρία την έκθεση των Ποσειδωνίων και θέλοντας να βοηθήσει τους νέους που σκέφτονται να σταδιοδρομήσουν στον χώρο της ναυτιλίας, το ALBA διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο για τη ναυτιλιακή εκπαίδευση με τίτλο: MaritimeEducation, truth or dare for young professionals. An open discussion with industry experts το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Ιουνίου από τις 17:00 έως τις 19:00. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του Institute of Chartered Shipbrokers (ICS Greek Branch) και του International Propeller Club (Piraeus).

Πλοιοκτήτες, υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, ειδικοί του ναυτιλιακού χώρου και ακαδημαϊκοί θα ενώσουν την πείρα και τις γνώσεις τους και θα συζητήσουν σχετικά με τις ναυτιλιακές σπουδές.

Λόγω περιορισμένων θέσεων όσοι  ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στη διεύθυνση www.alba.edu.gr/Posidonia .

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε αποφοίτους αλλά και νέους επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη στη βιομηχανία της ναυτιλίας, αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της ναυτιλιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Το συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει ο κ. Ηλίας Μπίσσιας, ALBA Lecturer of International Shipping Policy ενώ καλεσμένοι στο πάνελ είναι οι κ.κ. Δημήτριος Πατρίκιος, Γενικός Διευθυντής της Springfield Shipping Co., Γιώργος Σκριμιζέας, Γενικός Διευθυντής της Allseas Marine S.A., η κυρία Δωροθέα Ιωάννου, Αντιπρόεδρος WISTA Hellas, ο καπετάνιος Ιωάννης Κεχαγιάς, FICS, CEO White Sea Navigation, ο καπετάνιος Γεώργιος Βλάχος, Πρόεδρος Masters and Mates Union of Greek Merchant Marine και ο καθηγητής Αθανάσιος Πάλλης, Πρόεδρος Hellenic Association of Maritime Economists.

Σχολιαστές στην ενδιαφέρουσα συζήτηση θα είνaι ο κ. Γιώργος Ξυραδάκης, President International Propeller Club (Piraeus) και η κα Ναταλία Μαργιόλη, Αντιπρόεδρος Institute of Chartered Shipbrokers (Greek Branch).

Τέλος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρύτανης του ALBA, καθηγητής Νικόλαος Τραυλός ενώ το καλωσόρισμα θα αναλάβει ο Διευθυντής των ναυτιλιακών προγραμμάτων του ALBA, κ. Σπύρος Βουγιούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το σεμιναρίο και την συμμετοχή του ALBA στα Ποσειδώνια, events@alba.edu.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ναυτιλιακά Προγράμμα του ALBA συμπληρώστε τα στοιχεία σας στοwww.alba.edu.gr/StudyShipping