Δέκα Προγράμματα Κατάρτισης από το Επιμελητήριο Άρτας

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Ακόμη τέσσερα επιδοτούμενα προγράμματα- συνολικά δέκα (10) υλοποιεί το Επιμελητήριο Άρτας στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25 έτους 2014 του ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με επιλεγμένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Τα προγράμματα αφορούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου και επιδοτούνται κατά 100% από το λογαριασμό ΛΑΕΚ.

Διαρκούν έως 40 ώρες –το καθένα- και πραγματοποιούνται στην έδρα των εκπαιδευτικών φορέων, απογευματινές ώρες, εκτός ωραρίου εργασίας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις.

Ο κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης. Οι συμμετέχοντες αποζημιώνονται με 5€ μικτά/ώρα. Περίπου 200 ευρώ στο σύνολο εάν δεν κάνουν απουσίες.

Δεδομένου ότι τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο σύστημα του Ο.Α.Ε.Δ. τα αντίστοιχα τμήματα το αργότερο έως τις 31/05/2014, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι τη Πέμπτη 29/5/2014 με τους κάτωθι συνεργαζόμενους με το Επιμελητήριο εκπαιδευτικούς φορείς και για τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή:

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (συμπληρώθηκε)

ΚΕΚ “ΕΡΕΥΝΑ” ΧΠΕΠΟΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Δ/νση: Γώγου Μπακόλα 35

Τηλ:2681023833

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2 “ΠΡΟΩΘΗΣΙΣ”

Δ/νση: Περ. Οδός & Δημητρίου 1

Τηλ:2681051334

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΚΕΚ “ΕΡΓΟΜΑΘΗΣΗ Α.Ε.”

Δ/νση: Αλ. Ζάρρα & Κομμένου

Τηλ:2681021155

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr