Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο στο Skype

    Από: Startup Team

Πηγή Deasy.gr

Walt Mossberg και Kara Swisher έχουν μαζέψει όλα τα μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας στο πλαίσιο του συνεδρίου Code Conference, περνώντας τους από «ανάκριση» που αρκετές φορές τους φέρνει σε δύσκολη θέση. Ταυτόχρονα βέβαια βγάζουν και αρκετές ειδήσεις. Έτσι λοιπόν μετά την αποκάλυψη του συν-ιδρυτή της Google, Sergey Brin για το νέο αυτοκίνητο της εταιρείας, ήρθε ο Satya Nadella, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft φέρνοντας και αυτός τις δικές του ειδήσεις.

Το Skype λοιπόν πολύ σύντομα θα έχει τον δικό του μεταφραστή. Με άλλα λόγια θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάποιο Skype call με οποιονδήποτε ανεξάρτητα αν μιλάτε κάποια κοινή γλώσσα. Αυτός θα μπορεί να μιλάει αγγλικά και εσύ γερμανικά ή το αντίστροφο και να καταλαβαινόσαστε μια χαρά.

Με βάση την επίδειξη που έγινε χθες στο πλαίσιο της παρουσίας του Satya Nadella στο συνέδριο, μετά τα λόγια κάθε συνομιλητή, κάθε συνομιλητής θα έχει τη δυνατότητα να ακούει σε μετάφραση τα λόγια του άλλου σε κάθε παύση της συνομιλίας. Ταυτόχρονα, θα εμφανίζονται και μεταφρασμένοι «υπότιτλοι» στο παράθυρο της συνομιλίας. Σύμφωνα με τον κ. Nadella, ο αυτόματος μεταφραστής στο Skype θα λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες συσκευών που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Deasy.gr