Κρητικός ο εφευρέτης που αλλάζει τις συνήθειες στις παραλίες όλου του κόσμου!

    Από: Startup Team

Κρητικός ο εφευρέτης που αλλάζει τις συνήθειες στις παραλίες όλου του κόσμου!

Σε μια Ελλάδα που προσπαθεί ζαλισμένη να συνέλθει από την κρίση, ένα λαμπρό παράδειγμα πείσματος για επιτυχία και εφευρετικότητας μας έρχεται από την Κρήτη. Ο Χρήστος Μιχελάκης αντιστεκόμενος στο μούδιασμα που προκάλεσαν οι δύσκολες συνθήκες της χώρας μας, βάλθηκε να υλοποιήσει και να προωθήσει μια πατενταρισμένη με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ιδέα του με σκοπό να τη “βγάλει” σε μαζική παραγωγή.

Πρόκειται για το ο AquaSafeBag ένα 100% αδιάβροχο τσαντάκι μέσης που μετατρέπεται αυτόματα σε σωσίβιο και είναι απαραίτητο σε:

Λουόμενους σε παραλίες- πλαζ-πισίνες

Διάφορα είδη σκαφών (αναψυχής, ιστιοπλοϊκά, αλιευτικά, φουσκωτά)

Ναυαγοσώστες και όσους ασχολούνται με τα θαλάσσια sports

Ψαράδες

 

Με το AquaSafeBag ο καθένας μπορεί να έχει με ασφάλεια τα προσωπικά του αντικείμενα (κινητό. τηλέφωνο, κλειδιά, χρήματα) προστατευμένα από το νερό, και ταυτόχρονα να απολαμβάνει την απόλυτη προσωπική του ασφάλεια μέσα στο νερό αφού με το τράβηγμα ενός κορδονιού το AquaSafeBag μετατρέπεται σε σωσίβιο.

Όπως μας εξηγεί ο εφευρέτης Χρήστος Μιχελάκης έμπνευσή του για το AquaSafeBag υπήρξαν οι πανέμορφες κρητικές παραλίες, οι ανάγκες των λουόμενων να ασφαλίσουν τα πράγματά τους και η ανάγκη τους να νιώθουν ασφάλεια κατά τη διάρκεια που κολυμπούν.

 

Αυτές τις μέρες η προώθηση του AquaSafeBag γίνεται μέσα από το site IndieGogo που παρέχει τη δυνατότητα σε εφευρέτες να υλοποιήσουν και να παράξουν μαζικά το προϊόν τους μέσω μιας πλατφόρμας υποστήριξης της εφεύρεσης.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το AquaSafeBag και να στηρίξετε την παραγωγή του δείτε περισσότερα στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Υποστήριξη στο igg.me/at/asb