ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Diploma In Negotiations του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

    Από: Startup Team

Προκήρυξη έξι (6) υποτροφιών για εξ’αποστάσεως φοίτηση στο Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις Diploma In Negotiations του Ο.Π.Α. (πρώην ΑΣΟΕΕ)

Το Κέντρο Συνεχούς Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του ΟΠΑ προκηρύσσει τις παρακάτω υποτροφίες για φοίτηση στο εξ’αποστάσεως Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις Diploma In Negotiations (D.I.N.) (www.din.aueb.gr) του Aκαδημαϊκού Έτους 2014-2015, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου: Diploma in Negotiations – Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις (βάσει απόφασης Συγκλήτου του Ο.Π.Α 13/01/2000):

  • Δύο (2) υποτροφίες αποκλειστικά για δικηγόρους-μόνιμους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Αττικής & Πειραιά
  • Δύο (2) υποτροφίες αποκλειστικά για δικηγόρους-μόνιμους κατοίκους της επαρχίας (δηλαδή εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής & Πειραιά)
  • Δύο (2) υποτροφίες για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο/η (πλην δικηγόρων)

Το D.I.N. αποσκοπεί στην παροχή γνώσεων και στην ανάπτυξη διαπραγματευτικών δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων κατά τον χειρισμό συγκρούσεων συμφερόντων σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους (εργασία, οικογένεια, φίλοι κτλ), ώστε να διαπραγματεύονται αποτελεσματικά και να οδηγούνται σε ικανοποιητικές για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη εκβάσεις. Η επιτυχής και αποτελεσματική πραγματοποίηση του Προγράμματος βασίζεται στην στρατηγική επιλογή ειδικευμένων στο αντικείμενο εισηγητών, με πλούσιο ερευνητικό έργο και μεγάλη εμπειρία στο χώρο.

Οι ανάγκες για το γνωστικό αντικείμενο των διαπραγματεύσεων δεν καλύπτονται από κανένα Ελληνικό Πανεπιστήμιο όπως προσφέρονται στο D.I.N., ενώ στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη οι ανάγκες αυτές καλύπτονται από περίπου 80 και 15 Πανεπιστήμια αντίστοιχα. Καλύπτονται θεματικές ενότητες όπως: Στρατηγική των διαπραγματεύσεων, Θέματα ψυχολογίας/κοινωνικής ψυχολογίας/ψυχιατρικής στις διαπραγματεύσεις,  Διαμόρφωση διαπραγματευτικών συμπεριφορών,  Επίτευξη αποτελεσματικότητας βάσει των συνθηκών,  Επιλογή διαπραγματευτικού μείγματος,   Ασύμμετρες Διαπραγματεύσεις, Μοντέλα Διαμεσολάβησης, Το Βήμα των Διαπραγματεύσεων, Εργασίες  Διαπραγματεύσεων (Project), καθώς και πολλές Ασκήσεις/Προσομοιώσεις Διαπραγματεύσεων. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων & Οργανισμών Δημοσίου, Επαγγελματίες (πχ. Δικηγόρους, Ασφαλιστές, Γιατρούς) και Αξιωματικούς ΕΛ.ΑΣ/Ενόπλων Δυνάμεων κτλ και φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο εξαγώγιμο εκπαιδευτικό προϊόν της χώρας στο αντικείμενο αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, απευθυνθείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος (www.din.aueb.gr > ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ > ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ > Ενημερωτικό Φυλλάδιο).

Πληροφορίες σχετικά με όρους συμμετοχής, απαιτούμενα δικαιολογητικά, κριτήρια αξιολόγησης κτλ υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.din.aueb.gr/images/YPOTROFIES_DIN_2014-15.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα ή/και τις υποτροφίες:

Diploma In Negotiations

Κεφαλληνίας 46, 6ος όροφος, 112 51, Αθήνα

Τηλ: 210 8203737, 210 8203738, 210 8620620

Email: din@aueb.gr

Website: www.din.aueb.gr