«Προπόνηση ζωής για επιχειρηματίες» στο INNOVATHENS

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, παρουσιάζεται στο INNOVATHENS, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων ομιλία με θέμα: «Προπόνηση ζωής για επιχειρηματίες».

Η συζήτηση έχει σκοπό να αναδείξει τα οφέλη που μπορούν να έχουν οι νέοι επιχειρηματίες από τη μέθοδο του Coaching (Προπόνηση Ζωής). Ο ορισμός του Coaching από το International Coaching Federation (Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching), είναι «η συνεργασία με τον πελάτη σε μια δημιουργική διαδικασία, που προκαλεί τη σκέψη και τον εμπνέει να βελτιστοποιήσει το δυναμικό του τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα». Το coaching λειτουργεί μέσω της ενεργοποίησης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης του πελάτη.

Ταυτόχρονα, είναι σε θέση να εντοπίσει περιστάσεις, καταστάσεις και συνθήκες που υπονομεύουν την πρόοδο του και να τον βοηθήσει να δει, να ανακαλύψει, λύσεις και ευκαιρίες που δεν του ήταν προφανείς στο παρελθόν.

Την ομιλία θα πραγματοποιήσει η κα Ελένη Σκόνδρα, μέλος του ΚΕΜΕΛ με διεθνείς σπουδές στους τομείς του Marketing και της Επικοινωνίας. Επίσης έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής: http: //www.technopolis-athens.com/web/guest/innovathens/requestform

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr