Επίσημη έναρξη της διαδικτυακής εφαρμογής www.conferience.com

    Από: Startup Team

Επίσημη Έναρξη της διαδικτυακής εφαρμογής Συνεδρίων www.Conferience.com

Τον Απρίλιο του 2013,η FinancialAcademy.gr εταιρείας διοργάνωσης σεμιναρίων και συνεδρίων στους κλάδους των χρηματοοικονομικών, businessanalytics και Private Equity & Startups, δημιούργησε τοConferenceV.comτο οποίο εξελίχθηκε στη σημερινή παγκόσμια πλατφόρμα διάδρασης συνεδρίων, το conferience.com.Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στην δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

Σχετικά με το Conferience.com

Το Conferience.com είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες κτλ.), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.comπαρέχειστα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, ερωτήσεων, ερευνών, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίουή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση και άλλες εξατομικευμένες λύσεις. Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια, έρευνες polling και συνέδρια από το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, την Boussias Communications, τηνOTEAcademy, την EuropeanForums,την SAPHellas,το JobFairAthens, την Cosmote, την Τράπεζα Πειραιώς, το CoralliaCluster καθώς και από μικρότερα μεμονωμένα σεμινάρια και έρευνες.

 

Σχετικά με την FinancialAcademy.gr

Η FinancialAcademy.gr ξεκίνησε τις δραστηριότητές της, τον Ιούνιο του 2010 με σκοπό να παρέχει εκπαίδευση στους επαγγελματίες της αγοράς από άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται είτε στην ελληνική αγορά είτε εκτός αυτής.

Σκοπός της εταιρείας είναι να δημιουργήσει το κατάλληλο πεδίο γρήγορης επιμόρφωσης γνωστικών αντικειμένων με σκοπό την αποτελεσματική εφαρμογή τους στην πράξη από τους συμμετέχοντες στα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Η διάδοση αξιόλογης γνώσης και εμπειρίας από εξαιρετικούς επαγγελματίες στο ευρύ ενδιαφερόμενο κοινό των επαγγελματιών σε λογικό κόστος είναι η πρόκληση στη δεκαετία που ανοίγεται μπροστά μας.

Επίσης, η FinancialAcademy.gr στα πλαίσια της δυνατότητας που παρέχει σε φοιτητές πρακτικής να μάθουν στην πράξη πώς να στήνουν το δικό τους startupαπό το μηδέν, βραβεύτηκε στο 1οGoogleLaunchpad τον Οκτώβριο του 2013  για την εφαρμογή Speakerzen.me  που είχε ως σκοπό την αξιολόγηση των ομιλητών μέσω web-app μετά την ομιλία τους από το κοινό.

Για περαιτέρω πληροφορίες για δοκιμή του Conferience παρακαλούμε απευθυνθείτε στο

τηλέφωνο: +30.210-6846329

Site: www.Conferience.com

e-mail: info@conferience.com

www.Conferience.com

 

feel & engage your audience