Meet in 5′ – ένα mixer (mix & match) event…

    Από: Startup Team

Ιστοσελίδα του Meet in 5′: meetin5.blogspot.gr/

Αρκετοί από εσάς που ασχολείστε με το διαδίκτυο θα έχετε ακουστά τα περίφημα  speed dates που γίνονται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και στα οποία λαμβάνουν μέρος άνδρες και γυναίκες με σκοπό τη γνωριμία, μέσα από ολιγόλεπτα meeting γύρω από ένα τραπέζι.

Το team που βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα CoinMad, με βάση αυτό το μοντέλο γνωριμιών και socializing, δημιούργησε το Meet in 5’, με στόχο να φέρει σε επαφή επαγγελματίες κι ερασιτέχνες από το χώρο του διαδικτύου, του web design, του programming, των social media και της διαφήμισης καθώς και υποψηφίους επενδυτές, όπου μέσα από 5λεπτα meeting σε έναν προκαθορισμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, θα γνωρίζονται, θα ανταλλάζουν τεχνογνωσία και απόψεις και εν τέλει θα συνεργάζονται για τη δημιουργία start-ups (νέες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο), mobile εφαρμογών, ιστοσελίδων κτλ.

Oι ενδιαφερόμενοι, αφού έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής, στην οποία δηλώνουν την ιδιότητά τους και την ιδιότητα που επιθυμούν να έχει ο μελλοντικός συνεργάτης τους, συγκεντρώνονται στο χώρο του 123p (123p.gr) για να λάβουν μέρος την διαδικασία.

Με βάση το «ταίριασμα» μεταξύ των συμμετεχόντων, καλούμε στο τραπέζι ζευγάρια, όπου και θα συζητούν για 5 λεπτά μόνο μεταξύ τους, ενώ την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι (που θα περιμένουν τη δική τους σειρά)  θα συνεχίζουν στο σαλόνι το networking κατ΄επιλογή.

Ο καθένας έχει ένα καρτελάκι με το όνομά του και ένα συγκεκριμένο χρώμα το οποίο  φανερώνει την ιδιότητά του (π.χ Επιχειρηματίας = Κίτρινο , Προγραμματιστής = Πράσινο κλπ).

Το πόσα 5λεπτα  ραντεβού θα έχει ο καθένας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εξαρτάται από  την γενική συμμετοχή στην εκδήλωση καθώς και από τον αριθμό των παρευρισκόμενων ατόμων που πληρούν τα κριτήρια που εκείνος αναζητεί σε ένα μελλοντικό συνεργάτη του.

Ρεκόρ συμμετοχών για το 5ο ‘Meet In 5’!

Meet in 5' - ένα mixer (mix & match) event...

Tην Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Meet In 5 για το νέο έτος, στο οποίο και σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 30 συμμετέχοντες. Επαγγελματίες από το χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν συγκεντρώθηκαν στον χώρο του 123p για να αναζητήσουν τον μελλοντικό συνεργάτη τους.

Η δικτύωση έγινε με δύο τρόπους: Η ομάδα του Meet In 5, στο μέτρο που ήταν δυνατόν, κανόνισε για τον κάθε συμμετέχοντα μερικά 5λεπτα γνωριμίας με άτομα, που ταίριαζαν στο προφίλ του συνεργάτη, που έψαχνε. Έτσι, ο κάθε συμμετέχων όταν άκουγε το όνομά του, πήγαινε στο τραπέζι των συναντήσεων όπου και συνομιλούσε με ένα υποψήφιο επαγγελματικό «ταίρι» του, για 5 λεπτά χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση. Όταν τελείωνε η 5λεπτη συνάντησή του, και ενώ περίμενε να κληθεί για την επόμενη, μπορούσε να δικτυωθεί ελεύθερα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στον κεντρικό χώρο του 123p, χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό.

Περισσότερα εδώ: meetin5.blogspot.gr/2013/02/5-meet-in-5.html

Πότε θα γίνει το επόμενο Meet in 5′ -?-

Το επόμενο Meet in 5′ θα ανακοινωθεί σύντομα. Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ και βέβαια να κάνετε Like στη σελίδα του Meet in 5′ στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις!!!