«Διαμάντι» επιχειρηματικότητας η Taxiplon Hellas

    Από: Startup Team

Σημαντική διάκριση απέσπασε η  Taxiplon Hellas στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy. Στην εκδήλωση της Active Business Publishing, στο Radisson Blu Park Hotel Athens έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των υγιέστερα αναπτυσσόμενων  επιχειρήσεων στη χώρα μας  αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Στην διαδικασία της αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) εν Ελλάδι βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψαν 283 επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν την φετινή λίστα των Diamonds of the Greek Economy.

Κατά την απονομή του βραβείου η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας Ματίνα Καυκαρισίου δήλωσε ότι «αυτό το βραβείο είναι μια ηθική ικανοποίηση για  εμάς. Σε ένα δύσκολο χώρο (όπως είναι αυτός του ταξί)  που η τεχνολογία έχει δαιμονοποιηθεί , εμείς καταφέραμε όχι μόνο να εισχωρήσουμε αλλά και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους ,τους συνεργάτες της εταιρίας μας που δουλεύουν μεθοδικά και ακατάπαυστα  αλλά και την πολιτεία που μέσω του αρμόδιου υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών ενισχύει την επιχειρηματικότητα και στηρίζει κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην εξέλιξη, στην ανάπτυξη, στην δημιουργία.

Η Τaxiplon αναπτύσσεται και μαζί με αυτή αναπτύσσονται  οι μεταφορικές υπηρεσίες με ταξί. Έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε . Χαράζουμε το δρόμο του αύριο  και είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα μας ακολουθήσουν κι άλλοι».

H Taxiplon και οι υπηρεσίες της

Η taxiplon δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα διάσταση στις υπηρεσίες ταξί. Οι μετακινήσεις με taxiplon γίνονται με άνεση, ασφάλεια, συνέπεια, υπευθυνότητα, συμφέρουν οικονομικά και κάνουν κάθε διαδρομή μια ευχάριστη εμπειρία.
Κάνοντας χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, η taxiplon κάνει την κλήση ταξί… παιχνιδάκι!

Με τη δωρεάν εφαρμογή taxiplon καλείτε ταξί από το κινητό σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Με το εξελιγμένο web book βρίσκετε ταξί με ένα click από τον υπολογιστή σας ή το tablet σας. Φυσικά για τους πιο παραδοσιακούς διαθέτουμε και πενταψήφιο αριθμό με αστική χρέωση.

Η taxiplon έχει επενδύσει σε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων με πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα παροχές. Όλα τα αυτοκίνητα του δικτύου είναι εξοπλισμένα με το καινοτόμο λογισμικό taxiplon που διαθέτει σύστημα πλοήγησης και συνδέεται με το taxiplon smart phone application, καθώς και την ομώνυμη διαδικτυακή εφαρμογή εύρεσης ταξί.

Η ομάδα της taxiplon αποτελείται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με ευγένεια και να βρει λύση σε κάθε ανάγκη μετακίνησης που έχετε. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μετακινήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα, shuttle services, executive services, αλλά και ειδικές μετακινήσεις κατοικίδιων, αποστολές πακέτων, καθώς και συνεργασίες για αποστολή δώρων από κάβες, ανθοπωλεία, κ.ά.
Η επικοινωνία με την taxiplon είναι απλή και εύκολη! Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο κλήσης που σας ταιριάζει: τηλεφωνικά, μέσω smartphone application ή online. Επίσης έχετε τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον οδηγό σας και μπορείτε να επιλέξετε τον «αγαπημένο οδηγό» για τις μετακινήσεις σας.