Professional Diploma in Digital Marketing από το ALBA και τη socialab

    Από: Startup Team

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων δύο κύκλων μαθημάτων με μεγάλη επιτυχία, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη socialab, Digital Marketing Agency, προχωρούν στην έναρξη του 3ου κύκλου μαθημάτων του Professional Diploma in Digital Marketing (PDDM).

Το PDDM είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing. Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τη socialab με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School. Στο course έχουν συμμετάσχει στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών του marketing των: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, PharmaserveLilly, Havas Media, ColgatePalmolive, Praktiker, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Fridays, Roche κ.ά.

To σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα.

Tο Professional Diploma in Digital Marketing φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute. Διαρκεί 30 ώρες και η βασική δομή του είναι η εξής:

  • Εισαγωγή στο Digital Marketing
  • Search Engine Marketing (SEO)
  • Search Engine Marketing (PPC)
  • Email Marketing
  • Digital Display Advertising
  • Social Media Marketing
  • Mobile Marketing
  • Analytics
  • Strategy & Planning

Professional Diploma in Digital Marketing (www.alba.edu.gr/pddm)

Έναρξη Σεμιναρίου: 23 Ιουνίου 2014

Διάρκεια: 10 τρίωρα μαθήματα (18:00-21:00)

Αιτήσεις Συμμετοχής έως 16 Ιουνίου 2014.

 

Τόπος Διεξαγωγής: ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 211 8006402 ή e-mail: dm@socialab.gr

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνετε μια Digital αναβάθμιση στην καριέρα σας;

 

Η Socialab

Η Socialab είναι Digital Marketing Agency που λειτουργεί από το 2009 και διαχειρίζεται λογαριασμούς για μεγάλα εθνικά και διεθνή brands. Ο κύριος όγκος εργασιών της είναι στα socia l media και εξειδικεύεται στο να παρέχει υπηρεσίες για την καλύτερη αξιοποίησή τους. Για περισσότερες πληροφορίες: Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, george @socialab.gr, 211 800 6400.

Executive Education at ALBA

Το ALBA αποτελεί την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών για την επιμόρφωση των στελεχών τους. Τα τελευταία χρόνια, το ALBA Executive Development έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες άνω των 900 εταιριών και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.500 στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας σεμινάρια σε όλο το εύρος του management, mini MBAs, Προγράμματα Ανάπτυξης Ηγεσίας αλλά και ολοκληρωμένα Ενδοεπιχειρησιακά ΜΒΑ. Επίσης, το ALBA Executive Development διοργανώνει ετησίως μία σειρά Ανοικτών Σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη διαφορετικών βαθμίδων και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες. Για περισσότερες πληροφορίες: exed@alba.edu.gr