Στείλτε τις προσφορές σας Online με το businessde.al

    Από: Startup Team

Έχετε στείλτε ποτέ προσφορά και μετά αναρωτιέστε αν ο παραλήπτης την έχει δει? Πότε την είδε? Πόσες φορές «ασχολήθηκε» με την προσφορά που του στείλατε? Αν ναι, τότε το www.businessde.al είναι αυτό που χρειάζεστε. H εγγραφή είναι δωρεάν. Αμέσως μόλις εγγραφείτε καλείστε να καταχωρήσετε μια προσφορά (Add Offer). Σε κάθε προσφορά σας δίνετε ένα μοναδικό κωδικό που θα χρησιμοποιήσει ο εκάστοτε συνεργάτης και πιθανός πελάτης σας για να τη δει. Για κάθε προσφορά δημιουργείται 1 μοναδική σελίδα Login την οποία μπορείτε να στείλετε στον πελάτη σας. Εκείνος, εφόσον βάλει το μοναδικό κωδικό του έχει τις εξής επιλογές:

  • Να δει την προσφορά Online
  • Να την κάνει Download
  • Ή να σας πει τις πρώτες του σκέψεις για την προσφορά (Feedback)

Εσείς από την άλλη πλευρά μέσω της σελίδας My Offers μπορείτε να ξέρετε πόσες φορές ο πελάτης σας επισκέφθηκε τη σελίδα της προσφοράς που του στείλατε, πόσες φορές την είδα και πόσες φορές την κατέβασε! Μπορείτε επίσης να δείτε πότε ασχολθήθηκε τελευταία φορά με την προσφορά σας (last action).

Δεν είναι καιροί για να χάνουμε δουλειές! Το www.businessde.al ήρθε να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας αλλά και να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους πιθανούς πελάτες σας. Δοκιμάστε το στο www.businessde.al

 

 

Video