Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και COSCO GROUP

    Από: Startup Team

Πηγή Epixeiro.gr

Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και COSCO GROUP διοργανώθηκε σήμερα στην κεντρική αίθουσα συσκέψεων του Οργανισμού, παρουσία των Προέδρων των δύο εταιριών κ. Γιώργου Ανωμερίτη και κ. Ma Zehua.

Στη συνάντηση εξετάσθηκαν τα θέματα συνεργασίας ΟΛΠ Α.Ε. και ΣΕΠ Α.Ε., η οποία αποτελεί το διαχειριστή (operator) των Προβλητών II και ανατολικού III του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ στο Πέραμα, καθώς και η πορεία της Σύμβασης Παραχώρησης του 2009, όπως αυτή έχει αναθεωρηθεί βάσει φιλικών διακανονισμών.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος από πλευράς ΟΛΠ Α.Ε., ο αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος κ. Παν. Πετρουλής, ο Γενικός Δ/ντής κ. Σταύρος Χατζάκος, ο Δ/ντής Νομικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Μαμαγκάκης και ο Δ/ντής Διοίκησης κ. Δ. Σπύρου. Από πλευράς COSCO παραβρέθηκαν ο κ. Liu Xianghao, Γεν. Δ/ντής της COSCO, ο κ. Fu Haichao, Πρόεδρος της COSCO EUROPE, ο cpt. Ju Weiping, Δ/νων Σύμβουλος της COSCO HELLAS, o κ. Qiu Jinguang, Αντιπρόεδρος της COSCO PACIFIC, ο capt. Fu ChengQiu, Δ/νων Σύμβουλος της ΣΕΠ Α.Ε και ο Γενικός Δ/ντής της COSCO HELLAS κ. Άγγελος Καρακώστας.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το επίπεδο συνεργασίας που έχει επιδειχθεί, αναμένοντας την ολοκλήρωση και των συμφωνημένων διαδικασιών για τον Β΄ Φιλικό Διακανονισμό του 2013, ο οποίος θα διευρύνει τις επιχειρηματικές δυνατότητες των δύο πλευρών.

Διαβάστε Περισσότερα στο Epixeiro.gr