Στο τραπέζι η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, που θα αφορά αφενός την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου την προστασία και στήριξη των καταναλωτών, επιθυμεί να υπάρξει και να υλοποιηθεί το ΠΑΣΟΚ.

Για τον λόγο αυτό, το κόμμα πρόκειται να θέσει σήμερα το θέμα της ΔΕΗ σε συνάντηση στελεχών του με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, όπως αποφασίσθηκε χθες σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευ. Βενιζέλο. Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Ι. Μανιάτης, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Π. Κουκουλόπουλος, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κων. Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθ. Ζερβός και από το ΠΑΣΟΚ οι Π. Ρήγας, Χρ. Πρωτόπαππας και Δημ. Καρύδης.

Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, σύμφωνα με τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο «τραπέζι», με οργανωμένο τρόπο, αλλά κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com