Συνεργασία brandsgalaxy με Moosend

    Από: Startup Team

Σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία της brandsGalaxy με το Moosend για την αξιόπιστη αποστολή Email Newsletter. Επισυνάπτεται και αντίστοιχο δελτίο τύπου, που περιλαμβάνει και δηλώσεις του Μarketing & Operations Μanager της brandsgalaxy.

To Moosend (www.moosend.com), η δυναμική πλατφόρμα Email Marketing που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας και προσφέρεται διεθνώς, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη brandsGalaxy (www.brandsgalaxy.gr).

H brandsGalaxy, μια εταιρεία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό αγορών για χιλιάδες χρήστες που καθημερινά αναζητούν μια πλούσια ποικιλία από επώνυμα προϊόντα ένδυσης, υπόδυσης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού, σε πολύ προνομιακές τιμές.

Πρόσφατα η BrandsGalaxy επέλεξε να αξιοποιήσει την πλατφόρμα του Moosend για την αποστολή Email Newsletter προς τους χρήστες του site της, προκειμένου να τους ενημερώνει τακτικά για τις εκάστοτε προσφορές. O Λάμπρος Πανούσης, Marketing & OperationsManager της εταιρείας, αναφέρει σε δήλωσή του: «Η brandsgalaxy, ως site ηλεκτρονικού εμπορίου, στηρίζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία της στην αποστολή των Email Newsletters, που πρέπει να γίνεται γρήγορα και αξιόπιστα. Με το Moosend, η αποστολή των EmailNewsletters μας γίνεται με ταχύτητα και συνέπεια. Τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας μας επιτρέπουν να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας: Μπορούμε να δούμε π.χ. το ποσοστό των χρηστών που άνοιξαν το newsletter και ποιοι είναι οι χρήστες αυτοί,, το ενδιαφέρον τους σε συγκεκριμένα προϊόντα, να διακρίνουμε τα πιο δημοφιλή links που οι χρήστες έκαναν click, να αναγνωρίσουμε τη συσκευή (κινητό ή Η/Υ) και το λειτουργικό που χρησιμοποιήθηκε για την ανάγνωση του email, να δούμε τάσεις ως προς τις κατάλληλες μέρες και ώρες αποστολής, να διακρίνουμε συνήθειες, να τεστάρουμε παραμέτρους κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν, να αναγνωρίσουμε τους πιστούς μας χρήστες, ώστε να τους προσφέρουμε στοχευμένα προϊόντα, κατάλληλα για τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Είμαστε χαρούμενοι που έχει αναπτυχθεί στη χώρα μας μια πλατφόρμα EmailMarketing σαν το Moosend. Μας παρέχει χρήσιμη και πολύτιμη πληροφόρηση, κάνοντάς μας πιο ανταγωνιστικούς στο διαρκώς μεταβαλλόμενο digital τοπίο που διαμορφώνεται στη χώρα μας».