Η επενδυτική εταιρία Elikonos Jeremie SICAR χρηματοδοτεί το καινοτόμο Deliveras.gr

    Από: Startup Team

Η επενδυτική εταιρία Elikonos Jeremie SICAR χρηματοδοτεί το καινοτόμο Deliveras.gr

H επενδυτική εταιρία Elikonos Jeremie SICAR, προχώρησε σε επένδυση ύψους 350,000 ευρώ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού που δραστηριοποιείται μέσω της ιστοσελίδας deliveras.gr. Η συνεργασία που προκύπτει από την επένδυση, προσβλέπει στην ανάπτυξη των διαδικτυακών υπηρεσιών, οι οποίες παγκοσμίως αλλά και εγχώρια επιδεικνύουν ραγδαία αύξηση.

Μέσω αυτής της επένδυσης το deliveras.gr έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει και να υποστηρίξει σε μακροχρόνιο διάστημα τις υπηρεσίες του, ικανοποιώντας τις ανάγκες των καταναλωτών, καθώς και να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του site και του mobile application του deliveras.gr.

Σήμερα το deliveras.gr συνεργάζεται με περισσότερα από 1.000 επώνυμα καταστήματα και αλυσίδες φαγητού, αλλά και συνοικιακά σουβλατζίδικα και ψησταριές για online delivery. Έτσι ο χρήστης του deliveras.gr απολαμβάνει γεύσεις και προνομιακές τιμές από τις καταξιωμένες αλυσίδες φαγητού όπως Domino’s, Pizza Hut, L’artigianno, Benvenuto, Pizza Fan, Η Πίτα του Παππού, Πίτα Παν, China Wok Time, Noodle Bar, Far East, Crepa Crepa και πολλές ακόμη, αλλά και από τα καλύτερα συνοικιακά καταστήματα.

Το Elikonos Jeremie SICAR, με έδρα το Λουξεμβούργο, είναι ένα κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών ύψους 17 εκατ. ευρώ, με βασικό επενδυτή το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF), μέσω του επενδυτικού προγράμματος Jeremie.