Η ανάπτυξη του Ελληνικού θα προσελκύσει 1 εκατ. επιπλέον τουρίστες

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Στη δημιουργία ενός τουριστικού προορισμού παγκόσμιας εμβέλειας στοχεύει η Lamda Development με την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της έκτασης Ελληνικού- Αγίου Κοσμά, καθώς η Ελλάδα θα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που θα διαθέτει αντίστοιχο πλέγμα τουριστικής ανάπτυξης (resort) στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, με την υλοποίηση αυτής της επένδυσης η Αθήνα θα προσελκύει επιπλέον ένα εκατομμύριο τουρίστες, αύξηση 50% σε σχέση με τα τωρινά μεγέθη, καθώς θα δημιουργηθούν πάνω από 2.500 ξενοδοχειακές κλίνες, (πέντε ξενοδοχειακές μονάδες) που θα θέτουν νέα δεδομένα για το τουριστικό προϊόν της πρωτεύουσας. Ακόμη, οι τουριστικές της υποδομές θα πλαισιωθούν από μαρίνες σκαφών αναψυχής, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α.

Εξάλλου, ο Ράσελ Κετ ( Russel Kett), εκ μέρους της εταιρίας HVS, που ασχολείται με τη συμβουλευτική των ξενοδοχείων, υπογράμμισε ότι το εν λόγω έργο θα συμβάλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Αθήνα, καθώς υπολογίζει σημαντική αύξηση των διανυκτερεύσεων αλλά και του εισερχόμενου τουριστικού ρεύματος καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com