Δελτίο τύπου Nanos Fireworks

    Από: Startup Team

Ο Παύλος Νάνος και η ομάδα του κατέκτησαν την πρώτη θέση για την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων Ignis Brunensis 2014 που διοργανώθηκε ​στη Λίμνη του Brno στην Τσεχία.

Ο Παύλος Νάνος σχεδίασε μια χορογραφία πυροτεχνημάτων με θέμα την κοινωνική κρίση και με το πρόγραμμά του συγκίνησε 150.000 θεατές.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει έναν παραδοσιακό τσέχικος χορό. Μπορείτε να δείτε τις κινήσεις ενός ζευγαριού με τα χρώματα της σημαίας της διοργανώτριας χώρας, της Τσεχίας.

Το δεύτερο μέρος είναι μια καλλιτεχνική πυροτεχνική παρουσίαση με σκοπό να στείλει ένα μήνυμα, ότι κάτι δεν πάει καλά στη σύγχρονη κοινωνία. Ο πόλεμος, η βία, η φτώχια, η καταστροφή του περιβάλλοντος και η κοινωνική ανισότητα οδηγούν τον άνθρωπο να γίνεται εχθρός του εαυτού του. Αυτό το show χρησιμοποιεί τραγούδια και διάσημες ομιλίες ώστε να αφυπνίσει τη νέα γενιά να οδηγήσει τον κόσμο σε ένα καλύτερο μέλλον με ένα πολύ φαντασμαγορικό και αισιόδοξο τρόπο.

​Μπορείτε να δείτε το Video στο παρακάτω link:

youtu.be/cxjDpzLvou0

The Days before the Show/Setup:

youtu.be/ynaNtVEsjqA

Στον τελικό του Ignis Brunensis για το 2014 προκρίθηκαν οι ομάδες της Τσεχίας, της Αυστρίας, της Κροατίας και της Ελλάδας. Η απονομή του βραβείου στην ελληνική ομάδα έγινε στο Δημαρχειακό Μέγαρο του Brno στις 19 Ιουνίου όπου ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.

Ο Παύλος Νάνος έχει κατακτήσει 5 πρώτα παγκόσμια βραβεία και έχει πραγματοποιήσει πυροτεχνήματα σε διεθνείς εκδηλώσεις όπως τελετές έναρξης & λήξης​ Ολυμπιακών Αγώνων, Tomorrowland, Eurovision κ.α.

ΓΡΑΦΕΙΑ – SHOWROOM
Λεωφόρος Καποδιστρίου 46, 15123, Μαρούσι
Τ. 210 6817014 F. 210 6818499
E-mail: nanos@fireworks.gr

www.nanosfireworks.gr