Growing.gr – 2 πολύ ενδιαφέρουσες συνετεύξεις (χθες και σήμερα)

    Από: Startup Team

Σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να δείτε το Growing.gr! 2 πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σας περιμένουν! Ακολουθούν πολλές ακόμη τις επόμενες ημέρες 🙂

ThinkBiz – Φοιτητική Ομάδα Επιχειρηματικότητας με βάση το Ο.Π.Α.

Growing.gr - 2 πολύ ενδιαφέρουσες συνετεύξεις (χθες και σήμερα)

Το ThinkBiz είναι μια φοιτητική ομάδα επιχειρηματικότητας με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημιουργήθηκε από άτομα που είχαν ως κοινή βάση την επιχειρηματικότητα, άτομα που είχαν και έχουν ιδέες, πέτυχαν ή απέτυχαν σε μία επιχειρηματική προσπάθεια και πάνω από όλα είχαν εμπειρίες που θέλησαν να μοιραστούν. Αφορμή αποτέλεσε η διάθεση για ανταλλαγή γνώσης και αλληλοϋποστήριξη. Πρόκειται για μια ομάδα με “δημιουργική συμπεριφορά” ενεργών φοιτητών που θέλουν μια κοινότητα με δράση. Εστιάζοντας στη συνεργατική προσπάθεια, το ThinkBiz στοχεύει να “αγκαλιάσει” την επιχειρηματικότητα και την καινοτόμα σκέψη. Σήμερα, το ThinkBiz απαρτίζουν φοιτητές όχι μόνο από το Ο.Π.Α. αλλά και από άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδος.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Jimmy Αθανασόπουλος – Διευθυντής Βραβείου Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Growing.gr - 2 πολύ ενδιαφέρουσες συνετεύξεις (χθες και σήμερα)

Tο Βραβείο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας προσφέρει την ευκαιρία δωρέαν παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και χρηματοδότησης έως και €500,000 με σκοπό την υποστήριξη μιας νέας επιχείρησης. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η δημιουργία ευκαιριών τόσο για έμπειρους όσο και για ανερχόμενους επιχειρηματίες παρέχοντάς τους απαιτούμενους πόρους για την έναρξη της επιχειρηματικής τους ιδέας: χρηματοδότηση, διοικητική και τεχνική υποστήριξη και την ανάθεση ενός μέντορα.
Το Βραβείο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας χρηματοδοτείται και διαχειρίζεται από τονΌμιλο Libra για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Ηellenic Initiative), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με σκοπό την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα. Η δέσμευση του ομίλου Libra αλλά και της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Ηellenic Initiative) για αυτό το βραβείο υπολογίζεται άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ