Φοιτητές του Copenhagen Business School Συναντούν Έλληνες Φοιτητές σε 2 Workshops στην Αθήνα.

    Από: Startup Team

15 Φοιτητές του Copenhagen Business School Θα έρθουν στην Αθήνα για ένα student trip. Μέσα από αυτό το ταξίδι τους θα ανακαλύψουν τις αιτίες και τις κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης. Επιπλέον, θα ανακαλύψουν τις συνθήκες επιχειρηματικότητας σε μια ασταθή οικονομία.

15 Έλληνες φοιτητές, θα συναντηθούν και θα δουλέψουν μαζί τους σε 2 workshops.

ΠΟΤΕ; 25 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου, 2013

Το πρώτο Workshop θα φιλοξενηθεί στο 123p την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, είναι χορηγία του Warply και στην διάρκεια του θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τους Δανούς φοιτητές, να σχηματίσετε ομάδες, να συμμετέχετε σε business games και να πάρεις μέρος σε ένα έντονο 6ώρο επιχειρηματικό ταξίδι. Το πρόγραμμα θα το οργανώσει το ThinkBiz.

Το δεύτερο workshop θα είναι σχετικό με κοινωνική επιχειρηματικότητα και αστική ευθύνη. Οι φοιτητές θα ανακαλύψουν πως η κοινωνική επιχειρηματικότητα μπορεί να παρακινήσει την διαμόρφωση πολιτών και νέων μορφών οργάνωσης πολιτών.

Φυσικά αν συμμετέχεις, το Copenhagen Business School θα σε ευχαριστήσει  διοργανώνοντας ένα party στις 28.02.2013 στο Gazarte, 20:00-23:00, όπου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με όλους τους φοιτητές και τους καθηγητές του πανεπιστημίου, καθώς και με εκπροσώπους οργανισμός από την Αθήνα που θα παρευρεθούν.

Αν θέλεις να εκπροσωπήσεις την Ελληνική πλευρά και να γίνεις ένα από τα 15 άτομα που θα συμμετέχουν στα coworking sessions και το party, συμπλήρωσε την φόρμα.