Όλα έτοιμα για τα «Star & Mister G.S. Hellas 2014»!

    Από: Startup Team

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για τον μεγαλύτερο μικτό   διαγωνισμού ομορφιάς  , τα «Star & Mister G.S. Hellas 2014» είναι μόλις 2 μέρες πριν το μεγάλο τελικό . Την Παρασκευή 18 Ιουλίου και ώρα 21:00, το Kwaba, στο Μαρκόπουλο, θα λάμψει ολόκληρο!

Η παρουσίαση του διαγωνισμού θα γίνει από τον Γιώργο Κούβαρη και την τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, όπου για πρώτη φορά αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας . Επίσης  ρωσικό κανάλι lifestyle και μόδας θα βρίσκεται εκεί και μαζί με αυτό και αλλά media απ όλο τον κόσμο . Όλοι περιμένουν με αγωνία τις τρεις καλλονές , που θα ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες ,  και θα  καταφέρουν να διαγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς ( Miss Bikini Universe , Miss Beauty Face , Miss Eart) .

Όλο το fashion team και η ομάδα παραγωγής των  «Star & Mister G.S. Hellas 2014 »  δουλεύει  σε πυρετώδεις ρυθμούς για να ετοιμάσει όλους τους διαγωνιζόμενους, άνδρες και γυναίκες έτσι ώστε να δείχνουν πιο όμορφοι από ποτέ ,αλλά και ένα show που θα είναι αντάξιο του τίτλοι του .

Από την μεριά της ομορφιάς , τα μαγιό των διαγωνιζομένων είναι της εταιρίας POOLSPORTS A.E.. , τα αγόρια ντύνουν οι αδερφοί Σπανίδη από τα «Support Your Local Dj’s» και τις τουαλέτες των κοριτσιών επιμελείται ο Πάνος Απέργης. Την φροντίδα των άνω και κάτω άκρων επιμελείται το Beauty Bar “Dora & Barbara” των Δώρα και Βαρβάρα Δήμου , και  το make-up και το hair-styling έχει αναλάβει το Ι.Ε.Κ. Ξυνή Γλυφάδας και η Έφη Χατζηιωάννου . Ακόμη τις τουαλέτες των περσινών εστεμμένων που θα βρεθούν στην μεγάλη γιορτή της ομορφιάς για να παραδώσουν τίτλο αλλά και το φόρεμα της παρουσιάστριας έχει αναλάβει ο Θοδωρής Τρανούλης.

Από την πλευρά του show τώρα  ο  κινησιολόγος-χορογράφος  πουείναι ο Κωνσταντίνος Μενούνος  , και ο σκηνοθέτης της μεγάλης βραδιάς είναι ο Μανώλης Τζιράκης  . Την βραδιά θα ντύσουν με την φωνή τούς μέσα από special act  που έχουν ετοιμάσει μόνο για το κοινό των  «Star & Mister G.S. Hellas 2014» οι τραγουδιστές  :  Γωγώ Βαγενά,  Πάνος Μυριάνθους, Άντζυ Καρέζη και η Ειρήνη Καλαμαράκη.

Επίσης τον ανθοστολισμό   έχει αναλάβει το ENTER FLOWER και τα  εικαστικά , το DIGITAL PRITINGS και η Μάρθα Μαυροειδογγόνα. Κλείνοντας  όλα τα  μοντέλα θα ποζάρουν στον φακό του απόλυτου  fashion photographer  Πάνου Γκέκα.

 

Μην ξεχνάτε! Την Παρασκευή θα ολοκληρωθούν «4 χρόνια λάμψης» και αξίζει να μην λείψει κανείς!