Συμμετοχή MediterraneanCollege στο Annual Collaborative Conference

    Από: Startup Team

Mediterranean College, Επίσκεψη αντιπροσωπείας στο Πανεπιστήμιο του Derby & Συμμετοχή καθηγητών και μαθητών στο Annual Collaborative Conference

Επισφραγίζοντας την επιτυχή συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο του Derby, αντιπροσωπεία του Mediterranean College πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία,  συμμετέχοντας  για τέταρτη συνεχή χρονιά σε δύο ολοήμερα συνέδρια που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο στην έδρα του, με στόχο τη διάχυση βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και στη διαχείριση ακαδημαϊκών συνεργασιών και την ανάπτυξη παιδαγωγικών δεξιοτήτων: Το  Annual Collaborative Conference, την  Τετάρτη 2 Ιουλίου και το Annual Learning, Teaching and Assessment Conference, την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.

Την αντιπροσωπεία του  Κολλεγίου στελέχωσαν η Κα Κατερίνα Ξυνή – Managing director του Mediterranean College, ο Δρ Γιώργος Παπαδάκης –  Academic Director του MC και ο Κος Παναγιώτης Γαλιώτος –  Head of Computing School του MC.

Στόχος της προαναφερθείσας επίσκεψης ήταν η ανάπτυξη του Κολλεγίου στην διεθνή  αγορά, ο σχεδιασμός που αφορά στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στους φοιτητές του αλλά και η δικτύωση του Κολλεγίου με τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά δίκτυα στον κόσμο.

Φέτος,  στην αποστολή πήραν μέρος και φοιτητές του Κολλεγίου από διάφορες σχολές οι οποίοι  όχι απλά παρακολούθησαν αλλά συμμετείχαν ενεργά -μέσω των παρουσιάσεων τους- στο Annual  Collaborative Conference του Πανεπιστημίου.  Οι εργασίες τους σχετίζονταν κυρίως με  τη μεθοδολογία ανάπτυξης ακαδημαϊκών παρουσιάσεων  ώστε αυτές να αποκτήσουν ένα επίπεδο που θα τους επιτρέπει να δημοσιευτούν σε διεθνή  συνέδρια και περιοδικά υψηλού κύρους. Το γεγονός αυτό έρχεται ως συνέχεια σειράς δημοσιεύσεων των φοιτητών του Mediterranean College, σε επιστημονικά συνέδρια κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr