Ένας χρόνος ζωής για το πρώτο speed networking event για startupers!

    Από: Startup Team

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου, το Meet in 5’, το πρώτο ελληνικό speed networking event για νέους επιχειρηματίες, συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής και το γιορτάζει με το έκτο κατά σειρά event, που θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό και φιλόξενο χώρο του 123P, στο Thission Lofts. Αν και το πρώτο Meet in 5’ πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, η ιδέα γεννήθηκε πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου 2012, όταν και δημιουργήθηκε το blog και δημοσιεύτηκε το πρώτο post με τίτλο ‘Τι είναι το Meet In 5′’.

Το πιο πρόσφατο Meet in 5’, έγινε την 1η Φεβρουαρίου σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 30 συμμετέχοντες, καθώς επαγγελματίες από το χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν συγκεντρώθηκαν στον χώρο του 123p για να αναζητήσουν το μελλοντικό συνεργάτη τους.

Η δικτύωση γίνεται με δύο τρόπους: Με βάση το προφίλ του, η ομάδα του Meet in 5, κανονίζει για κάθε ξεχωριστό συμμετέχοντα, έναν αριθμό συναντήσεων με υποψήφιους συνεργάτες τους οποίους και  θα του προτείνει να συναντήσει, τον καθένα ξεχωριστά, για 5 λεπτά, χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση, στο τραπεζάκι του χώρου. Όσο όμως αυτός περιμένει την σειρά του για τις συναντήσεις του, μπορεί να δικτυώνεται με τους υπόλοιπους ελεύθερα στον χώρο της εκδήλωσης , χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό.

Η αποδοχή και τα θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες είναι πολύ ενθαρρυντικά και ήδη έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται οι θέσεις για το event της 1ης Μαρτίου. Για να κρατήσετε έγκαιρα θέση, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής (meetin5.blogspot.gr/p/blog-page.html) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας.

Φυσικά, η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Βρείτε μας κι εδώ:
Web: meetin5.blogspot.gr
Facebook: facebook.com/meetin5
Twitter: @MeetIn5