How to market your startup – Insights from Deepika Bajaj, Director of Marketing at Pinnatta.

    Από: Startup Team

Το 123P φιλοξενεί την επιτυχημένη Mobile Marketing Expert,Deepika Bajaj.

H Deepika Bajaj- Director of Marketing στην Pinnatta, θα βρίσκεται την

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013, στις 19:00 στο HUB events,

για να μοιραστεί μαζί μας όσα έμαθε από την εμπειρία της στο χώρο του mobile marketing. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί της και να μάθουμε πως γίνεται σωστά το marketing μίας start-up.

Ποιά είναι η Deepika Bajaj:

How to market your startup - Insights from Deepika Bajaj, Director of Marketing at Pinnatta.

H Deepika, με background στο social mobile gaming και τα applications, ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ για freemium και premium μοντέλα. Εκτός του ότι είναι Director of Marketing στην Pinnatta, είναι επίσης υπεύθυνη για το mobile business στην Capcom USA, ενώ πριν από αυτό εργάστηκε στις πωλήσεις και το marketing της PlayFirst, της Fierce Wombat Games, της Tapjoy, της 360ep και της Sony. Ακόμη, από τη θέση του Senior IT Consultant στην ΑΤ&Τ και την Bell Labs, διαμόρφωσε την παγκόσμια στρατηγική για τα VOIP features και τα N/W Management Systems.
H Deepika είναι απόφοιτη μηχανικός του Bangalore University, με MBA από το Fordham University της Νέας Υόρκης. Έχει μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και μέχρι τώρα έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, ενώ ο επόμενος στόχος της είναι η Νότια Αμερική και η Αφρική.

Σημείωση: Η παρουσίαση θα είναι στα Αγγλικά.

Εγγραφή

www.eventora.com/en/Events/how-market-your-startup-insights-deepika-bajaj-dir