Συνεργασία Dexim AE με Moosend για αποστολή Email Marketing campaigns

    Από: Startup Team

Συνεργασία της Dexim με το Moosend για Email Marketing campaigns

To Moosend , η δυναμική πλατφόρμα Email Marketing που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας και προσφέρεται διεθνώς, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη DEXIM A.E..

H DEXIM –The Style Company, μια εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά των υποδημάτων, προσφέρει επώνυμα προϊόντα καθημερινής μόδας στους καταναλωτές, μέσα από ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο λιανικών πωλήσεων.

Πρόσφατα, αναπτύσσοντας το ηλεκτρονικό της κατάστημα, από το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις online αγορές τους γρήγορα και αποτελεσματικά, επέλεξαν να επικοινωνούν τις προσφορές τους τακτικά μέσω Emailπρος τους πελάτες τους. Για την αποστολή των Email Newsletters της, η DEXIM – The Style Company επέλεξε να αξιοποιήσει την πλατφόρμα του Moosend και να ενημερώνει τακτικά για τις εκάστοτε προσφορές το αγοραστικό της κοινό.

O Βασίλης Παπουτσής, Digital Marketing Manager της εταιρείας, αναφέρει σε δήλωσή του: «Η Dexim, αναπτύσσσοντας το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.dexim.gr, υποδέχεται πλέον το κοινό που κάνει online αγορές σύγχρονα και αποτελεσματικά. Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο digital τοπίο που διαμορφώνεται στη χώρα μας η DEXIM θέλησε να εξασφαλίσει ένα συνεργάτη με τεχνολογία αιχμής. Καθώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αποστολή των EmailNewsletters, οι αποστολές των emails μας πρέπει όχι μόνο να γίνονται γρήγορα και αξιόπιστα, αλλά και να μας προσφέρουν πληροφορία που να μας βοηθάει να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Με το Moosend, η αποστολή των EmailNewsletters μας γίνεται με ταχύτητα και συνέπεια. Τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας μας επιτρέπουν να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας: Μπορούμε να διακρίνουμε για παράδειγμα χρήστες που άνοιξαντο newsletter, το ενδιαφέρον τους σε συγκεκριμένα προϊόντα, να διακρίνουμε τα πιο δημοφιλή links που οι χρήστες έκαναν click, να αναγνωρίσουμε τη συσκευή (κινητό ή Η/Υ) και το λειτουργικό που χρησιμοποιήθηκε για την ανάγνωση τουemail, να δούμε τάσεις ως προς τις κατάλληλες μέρες και ώρες αποστολής, να διακρίνουμε συνήθειες, να τεστάρουμεπαραμέτρους κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν, να αναγνωρίσουμε τους πιστούς μας χρήστες, ώστε να τους προσφέρουμε στοχευμένα προϊόντα, κατάλληλα για τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Η πλατφόρμα EmailMarketingτου Moosend μας παρέχει χρήσιμη και πολύτιμη πληροφόρηση, κάνοντάς μας πιο ανταγωνιστικούς».