50 διεθνείς επιχειρηματίες στην Αθήνα για το πάνελ επιλογής της Endeavor

    Από: Startup Team

Πηγή: emea.gr

Τη φιλοξενία του επόμενου Διεθνούς Πάνελ Επιλογής της Endeavor Globalστην Αθήνα στις 11 έως 13 Μαρτίου, ανακοίνωσε και επισήμως το ελληνικό γραφείο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης high-impact επιχειρηματιών.

Περισσότεροι από 50 επιχειρηματίες από ΗΠΑΛατινική ΑμερικήΜέση ΑνατολήΝότιο ΑφρικήΑσία και Ελλάδα θα συμμετέχουν στο 47ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor, το οποίο αποτελεί κορύφωση της πολυδιάστατης διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής επιχειρήσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο βάσει των κριτηρίων της Endeavor.

Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιείται 5 φορές το χρόνο σε μία πόλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor. Στο πλαίσιο της τριήμερης εκδήλωσης, που αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα, θα αξιολογηθούν 20 περίπου νέοι επιχειρηματίες από επιχειρηματικούς ηγέτες της Ελλάδας και των άλλων χωρών που δραστηριοποιείται η Endeavor, με στόχο την ένταξη στο διεθνές δίκτυό της. Η εκδήλωση αποτελεί για την Ελλάδα μοναδική ευκαιρία διεθνούς ανάδειξης της δράσης εγχώριων επιχειρηματιών, συμβάλλοντας στην αλλαγή του κλίματος, τη βελτίωση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό και την προσέλκυση επενδύσεων.

Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, επενδυτικών σχημάτων καθώς και στελέχη της Endeavor από όλες τις χώρες του δικτύου της. Στο πάνελ θα λάβουν μέρος καιτρεις ελληνικές επιχειρήσεις, διεκδικώντας την ένταξή τους στο διεθνές δίκτυο της Endeavor, προκειμένου να απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από τους mentors και advisors της Endeavor.

Στο δίκτυο έχουν ήδη ενταχθεί οι εταιρείες Daily Secret και Hellas Direct σε εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη και το Μαϊάμι αντίστοιχα, ενώ στους λίγους μήνες λειτουργίας του ελληνικού γραφείου συγκεντρώθηκαν αιτήσεις από 110 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους.

About Emea

Το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) είναι ένα πρωτοποριακό επιχειρηματικό portal που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με έμφαση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, ανοίγοντας νέους δρόμους για την επιχειρηματική και οικονομική ειδησεογραφική πραγματικότητα.

Ένα portal που ανοίγει τις ηλεκτρονικές του σελίδες για να καλύψει, για πρώτη φορά, μεγάλους διεθνείς προορισμούς των ελληνικών επιχειρήσεων, που θεωρούνται leaders στο χώρο τους.

Παράλληλα, ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο εγχώριο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό πεδίο.

Σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αποτελεί το εφαλτήριο για τη χάραξη αναπτυξιακής πολιτικής τόσο στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όσο και σε εκείνες της Μέσης Ανατολής, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό ενημέρωσης και καταγραφής των νέων επιχειρηματικών δεδομένων σε όλους τους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) υιοθετεί μια επαγγελματική, έγκυρη και έγκαιρη προσέγγιση, παρέχοντας, στους επισκέπτες – αναγνώστες του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, έναν πλούτο σφαιρικής και πολύπλευρης πληροφόρησης για όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής ενημέρωσης.