5 άρθρα που αξίζει να διαβάσουν όλοι οι φοιτητές!

    Από: Startup Team

Σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι σαν φοιτητής; Διάβασε μερικά άρθρα για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι καινούργια πράγματα και να διαφοροποιηθείς με δημιουργικούς στόχους για το παρόν και το μέλλον!

Για τους πρωτοετείς:Το σχολείο τελείωσε και εσύ περιμένεις, συνεχίζεις την εκπαίδευση και αναμένεις να εισέλθεις σε έναν άγνωστο χώρο. Το σίγουρο είναι ότι όλα έχουν αλλάξει γύρω σου. Θα πρέπει να ανταποκριθείς γρήγορα στις αλλαγές και να αφήσεις πίσω σου τα μαθητικά χρόνια.

Για τους ήδη εισηγμένους: Αν τώρα έχουν περάσει 1-2 χρόνια μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για μεγάλες αλλαγές που θα στιγματίσουν θετικά τη καριέρα σου! Η ζωή δεν τελειώνει στο Πανεπιστήμιο αλλά οι καλύτερες βάσεις θα σε βοηθήσουν για τη συνέχεια.

Για τελειόφοιτους – απόφοιτους: Σκέφτεσαι το μέλλον σου στην αγορά εργασίας ή θέλεις να δοκιμάσεις κάτι μόνος σου τελειώνοντας; Μην σκεφτείς μόνο τι θα ήθελες να είχες κάνει, κάνουμε λάθη και γινόμαστε καλύτεροι και συνεχίζουμε!

 

5 άρθρα στο Startup.gr από αρθρογράφους που θέλησαν να μοιραστούν τις ιδέες και συμβουλές τους, μέσα από τη δική τους εμπειρία!

Μερικές συμβουλές για τους πρωτοετείς φοιτητές!

5 άρθρα που αξίζει να διαβάσουν όλοι οι φοιτητές!

Οι πρώτες μέρες στο τμήμα που βρίσκεσαι είναι λίγο περίεργες. Αφενός είσαι χαρούμενος γιατί βρίσκεσαι σε μία νέα κοινότητα από φοιτητές, αφετέρου λίγο “ψαρωμένος” λόγω του ότι δεν γνωρίζεις τη λειτουργία του τμήματός σου.

Many people wonder why erasmus is so special..

5 άρθρα που αξίζει να διαβάσουν όλοι οι φοιτητές!

Άκουγα που λέγανε ERASMUS.., τι τέλεια εμπειρία, αξίζει να πας, κτλ..

 

Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

Τι θα έκανα αν ήμουν φοιτητής!

5 άρθρα που αξίζει να διαβάσουν όλοι οι φοιτητές!

Όλοι μας περιμέναμε πως και πως τη φοιτητική ζωή… Πως όμως διαχειριζόμαστε μια από τις πιο δημιουργικές χρονικές περιόδους της ζωής μας; Τι είναι αυτό που κάνουμε και τι θα έπρεπε να κάνουμε για να λάβουμε καλύτερα εφόδια για το μέλλον; Όλοι μιλάνε για το «πτυχίο» και το καλό μεταπτυχιακό! Είναι όμως αυτά απαραίτητα ή αρκετά από μόνα τους; Ήταν. Στην παλιά Ελλάδα του δημοσίου το πτυχίο ήταν το εισιτήριο για μια εύκολη και χαλαρή κατά τους περισσότερους δημοσιοϋπαλληλική ζωή του «βολέματος», τι γίνεται όμως στην Ελλάδα και στην παγκόσμια αγορά της κρίσης;

 

Διαβάστε Περισσότερα Εδώ!

ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ; ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΚΗΣΗ

5 άρθρα που αξίζει να διαβάσουν όλοι οι φοιτητές!

Πέρασες τα καλύτερά σου χρόνια ως φοιτητής; Ναι οφείλουμε να το παραδεχτούμε σαν τα φοιτητικά χρόνια δεν έχει. Έφτασε όμως η ώρα να τα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά και να ενταχθείς και εσύ στον χώρο της εργασίας. Μην σκας για το αβέβαιο μέλλον που υπάρχει γύρω μας. Με λίγη υπομονή και σκληρή δουλεία και μέσω της πρακτικής άσκησης της σχολής σου έχεις μία τεράστια ευκαιρία να καταξιωθείς και να δείξεις την αξία σου.

 

Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

Είναι εφικτό ένας φοιτητής να δημιουργήσει το δικό του startup?

5 άρθρα που αξίζει να διαβάσουν όλοι οι φοιτητές!

Η ανώτατη εκπαίδευση σήμερα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες διοχέτευσης της γνώσης στη σύγχρονη επιχείρηση. Νέες έρευνες, συνεχής εξέλιξη της διδασκαλίας και feedback από την αγορά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που αυξάνουν τη ζήτηση κάποιων ιδρυμάτων αλλά και την αναγκαιότητα να πάρεις κάποιες πολύτιμες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου καριέρα.

 

Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

Ιδέες για βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους!

Ελπίζουμε εάν είσαι φοιτητής να πήρες αρκετές ιδέες! Σκεφτόμαστε και δρούμε για το σήμερα, χαράσσουμε μακροπρόθεσμους στόχους και τις στρατηγικές μας για το αύριο!