Διεθνές Συνεδρίο για τον Κυτταρικό Θάνατο στην Κρήτη

    Από: Startup Team

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τον Κυτταρικό Θάνατο (European Cell Death Organization -ECDO), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ, διοργανώνει το 22ο ετήσιο διεθνές συνέδριό του, στην Κρήτη, μεταξύ 1 και 4 Οκτωβρίου 2014. Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, συμμετέχουν επιστήμονες από όλο τον κόσμο, καταξιωμένοι και νέοι ερευνητές, πανεπιστημιακοί και κλινικοί ιατροί.

Το συνέδριο του ECDO έχει μακρά παράδοση επιστημονικής αριστείας, ενώ το ερευνητικό αντικείμενο, το πρόγραμμα των ομιλιών, και οι παρουσιάσεις, δημιουργούν την καλύτερη ατμόσφαιρα για την τόνωση των συζητήσεων και των διεπιστημονικών συνεργασιών. Για τους λόγους αυτούς, το συνέδριο θεωρείται ως μία από τις καλύτερες επιστημονικές διοργανώσεις στον τομέα της Βιολογίας του Κυττάρου, διεθνώς. Τη διοργάνωση θα τιμήσουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές, 27 διεθνούς φήμης επιστήμονες. Πρόεδρος του φετινού Συνέδριου είναι ο κ. Νεκτάριος Ταβερναράκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας, ΙΤΕ και Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση παρακαλούμε δείτε τον σχετικό σύνδεσμο του συνεδρίου (www.ecdo2014.gr/).