GloVo.Con|Συνέντευξη στους Career Tailors από τους Glovo!

    Από: Startup Team

Το φετινό GloVo.Con δεν έχει μόνο ομιλίες αλλά περιλαμβάνει και ένα πολύ χρήσιμο workshop. Οι Career Tailors αναλαμβάνουν να μας δείξουν πώς να φτιάχνουμε ένα ελκυστικό βιογραφικό αλλά και με ποιο τρόπο μπορούμε να αριστεύσουμε σε μια επαγγελματική συνέντευξη.

Ποιοι είναι όμως; Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν ότι πιστεύουν πως ο καθένας μπορεί να αποκτήσει τη δουλειά των ονείρων του, αρκεί να είναι καλά προετοιμασμένος και εφοδιασμένος.

«Μαζί θα αναπτύξουμε την ιδανική επαγγελματική εικόνα σου. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να ξεχωρίσεις»

Για να συμμετάσχεις στο workshop τους και να μάθεις πώς να ξεχωρίζεις, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο GloVo.Con!

Μπορούν οι εθελοντές να επιφέρουν ουσιαστικές αλλαγές στην Ελλάδα του σήμερα?

Οι άνθρωποι καταφεύγουν στην εθελοντική εργασία γιατί τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν για κάτι που αγαπούν. Στην Ελλάδα του σήμερα που οι ακραίες συνθήκες σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο δοκιμάζουν τόσο τους νέους ανθρώπους, όσο και το πάθος τους για δημιουργία, προσφορά, αλληλεγγύη και αλτρουισμό, ο εθελοντισμός αποδεικνύει πως οι νέοι μπορούν και πρέπει να αντισταθούν. Με την εθελοντική εργασία, οι νέοι μπορούν να προσφέρουν το πάθος τους και την όρεξή τους για δημιουργία και ως αντάλλαγμα να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα αποδειχτούν πολύτιμες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στην Ελλάδα της κρίσης και της απομόνωσης, είναι γεγονός πως η εθελοντική εργασία φέρνει κοντά νέους ανθρώπους δίνοντάς τους την ευκαιρία να δουλέψουν για ένα κοινό σκοπό. Νέα, δημιουργικά, λαμπερά μυαλά έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν, να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης και να προσπαθήσουν να ανατρέψουν από κοινού τις δύσκολες συνθήκες που πιέζουν την καθημερινότητά τους. Ο εθελοντισμός επιφέρει οφέλη σε ένα ευρύ πλήθος ατόμων. Όσο η συμμετοχή μεγαλώνει, τόσο πιο εμφανές είναι το έργο του.

Τι είναι αυτό που εσύ θα προσπαθήσεις να μεταδώσεις στους νέους ανθρώπους μέσω του GloVo.Con?

Να τους φέρουμε πιο κοντά στην πραγματικότητα των εργοδοτών, στο τι απαιτείται από εκείνους ως υποψήφιους να προβάλλουν και να τους δείξουμε πως μπορούν να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια.

Πώς ξεκίνησε το εγχείρημα “The Career Tailors” ?

Στη διάρκεια της επαγγελματικής μας πορείας γνωρίσαμε πολλά αξιόλογα στελέχη, τα οποία όμως δε γνώριζαν το σωστό τρόπο για να παρουσιάσουν και να προωθήσουν το προφίλ και τις δεξιότητες τους. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία των The Career Tailors, όπου μέσα από τις υπηρεσίες μας οι υποψήφιοι αναδεικνύουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αν έπρεπε να δώσετε μια μόνο συμβουλή, τι θα λέγατε σε κάποιον ο οποίος κατευθύνεται σε μία συνέντευξη για δουλειά?

Να το αντιμετωπίσει σαν μία οποιαδήποτε εξέταση. Με καλή προετοιμασία!