DESIGNATHON 2014-Tα αποτελέσματα του 1ου Hacathon στην Ελλάδα αποκλειστικά για Web Designers

    Από: Startup Team

Ολοκληρώθηκε το 2ο Designathon με τίτλο “We did this”, υπό την εποπτεία και την πολύτιμη συμπαράσταση κορυφαίων digital agencies και δημιουργικών γραφείων της χώρας. Περισσότεροι από 50 νέοι designers επιστράτευσαν δεξιότητες και φαντασία και παρουσίασαν τη δική τους ξεχωριστή προσέγγιση για τη συνολική οπτική επικοινωνία της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε», η οποία περιελάμβανε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών προτάσεων, με έκταση από το λογότυπο έως την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Στα πλαίσια του διαγωνιστικού μέρους και μέσα από μια διαδρομή γεμάτη έμπνευση και δημιουργία, προέκυψαν 24 ξεχωριστές δουλειές που έθεσαν επάξια υποψηφιότητα για να δουν την προσπάθειά τους να επιβραβεύεται. Oι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με εκπροσώπους κορυφαίων digital agencies και δημιουργικών γραφείων της χώρας, από τους οποίους έλαβαν πολύτιμη υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς τους, ενώ βράβευσαν και τις 3 ομάδες των οποίων οι δουλειές ξεχώρισαν. Οι πρώτοι νικητές του διαγωνισμού Χάρης Μπεκράκης και Γιάννης Πελέλης, θα δουν τη δουλειά τους να αξιοποιείται έμπρακτα αποτελώντας εφεξής τη νέα εταιρική ταυτότητα της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε», μίας από τις πιο αξιόλογες ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες στην Ελλάδα.

To Designathon αποτελεί το πρώτο Hackathon στην Ελλάδα αποκλειστικά για web designers και τη συνδιοργάνωση της Εκδήλωσης ανέλαβε ο Επιχειρηματικός Φορέας Found.ation, από τους πρώτους συνεργατικούς χώρους εργασίας για start-ups, networking και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στη χώρα μας.