Social Media Day – 22 Oκτωβρίου 2014

    Από: Startup Team

To πρώτο Social Media Day είναι γεγονός!

H αστική μη κερδοσκοπική εταιρία i-Dialogue σε συνεργασία με το Europe Direct City of Athens, διοργανώνει την ημερίδα για τα Social Media: Life is Social, Business Too! Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο Europe Direct City of Athens (Σόλωνος & Μασσαλίας) από τις 9.00 το πρωί. Μετά το πέρας των ομιλιών θα υπάρχουν Workshops ανοιχτά για το κοινό. Στην ιστοσελίδα της ημερίδας www.socialmediaday.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν pre-registration για τις ομιλίες και τα workshops.

Επαγγελματίες από το χώρο των Social Media, του Digital Promotion, του Marketing της Επικοινωνίας αλλά και της Εκπαίδευσης, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους καθώς και «μυστικά» τους, για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε βάθος ότι τα Social Media έχουν γίνει πλέον ένα ισχυρό Business Tool.

To Social Media Day διοργανώνεται με την Υποστήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ε.Β.Ε.Α.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους το επιθυμούν.

Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google+, LinkedIn!

Εσείς, ποιο από τα παραπάνω Social Media χρησιμοποιείτε;
Είναι αλήθεια, τα Social Media έχουν εισβάλλει για τα καλά στις ζωές όλων μας. Μέσα από κινητά, tablets, laptops και PCs δημιουργούνται ολόκληρες κοινότητες ανθρώπων!

Τι γίνεται όμως όταν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γίνονται ένα ισχυρό Business εργαλείο για κάθε είδους επιχείρηση, προϊόν και υπηρεσία; Πώς μπορεί ένας επαγγελματίας να εφαρμόσει μία πετυχημένη Social Media στρατηγική;

Πού πρέπει να στοχεύσουμε και πότε να ποστάρουμε; Τελικά, υπάρχει engagement χωρίς διαφήμιση;

Αυτά και άλλα τόσα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε, να συζητήσουμε και να μάθουμε στα Social Media Days in Athens, ξεκινώντας με το πρώτο Social Media Day στις 22 Οκτωβρίου.

Ολοένα και περισσότερες εταιρίες επιλέγουν έναν Social Media Manager για να διαχειριστεί το προφίλ τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να στήσει μία επιτυχημένη επικοινωνιακή καμπάνια και να χτίσει ανθρώπινες κοινότητες, όπου οι πληροφορίες κινούνται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς. Καινούριες ανάγκες δημιουργούνται, καθώς και καινούργιες θέσεις εργασίας.

Πολλοί είναι οι νέοι που διαλέγουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα Social Media, αναζητώντας πανεπιστήμια που προσφέρουν τα ανάλογα πτυχία ή σεμινάρια που θα πιστοποιούν τις γνώσεις τους.

Τα Social Media Days απευθύνονται τόσο σε φοιτητές και νέους που ενδιαφέρονται να μάθουν και να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χώρο αυτό, όσο σε επαγγελματίες του Marketing, της Διαφήμισης, του Digital Promotion και επιχειρηματίες που έχουν ως στόχο να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αλλά δε γνωρίζουν ακόμα το πώς.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Επίσημη σελίδα Ημερίδας

Facebook Page

Twitter

Εγγραφές

Πρόγραμμα Ημερίδας