Τι κάνει ένας community manager

    Από: Startup Team
πηγή: suit.gr

Εύκολα θα μπορούσαμε να πούμε πως ζούμε την αποκορύφωση του digital, σε μία ηλεκτρονική εποχή που όλα γύρω μας κινούνται στους ρυθμούς των social media. Για να προλάβουμε αυτούς τους ρυθμούς, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τις ραγδαίες αλλαγές και τις απρόοπτες εξελίξεις, χρειαζόμαστε άτομα με την κατάλληλη κατάρτιση και εμπειρία.

Αναφερόμενοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρίνεται πλέον απαραίτητο ένα άτομο που θα διαχειρίζεται λογαριασμούς σε κάθε είδους social media ( Facebook, Twitter, Instagram κ.ά.). Όταν όμως μιλάμε για διαχείριση εννοούμε μία πληθώρα από tasks που πρέπει να φέρει εις πέρας ένας Community Manager.

Ενδεχομένως, η δουλειά ενός Community Manager να φαντάζει σε ορισμένους ως κάτι απλό, όμως κάθε άλλο… Δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως ο manager αυτός αποτελεί την εικόνα του brand. Ειδικά εάν αναλογιστούμε πως το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του το αξιοποιεί για να κάνει έρευνα, να βρίσκει και να δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο. Περιεχόμενο, το οποίο θα εμπλουτίσει τις σελίδες των brands που έχει αναλάβει να διαχειρίζεται.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
suit.gr