Πως να γίνετε πιο παραγωγικοί με 3 κινήσεις

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Απλοί και εφικτοί τρόποι για να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας.

Ο καθένας αναζητά τρόπους βελτίωσης της παραγωγικότητάς του. Συχνά, όμως, οι αναφορές στην παραγωγικότητα συνοδεύονται από πολύπλοκα συστήματα διαχείρισης χρόνου που καταλήγουν στο ίδιο πάντα αίσθημα φόρτου και πίεσης.

Το πρόβλημα με τις περισσότερες προσεγγίσεις στο θέμα της παραγωγικότητας και του χρόνου εργασίας είναι ότι απαιτούν πολλές προσαρμογές στην καθημερινή ζωή του ατόμου. Κάποιος που τα κάνει όλα στο πόδι δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί σε ένα εξαιρετικά δομημένο ωράριο την επόμενη μέρα – απαιτείται χρόνος.

Ιδού λοιπόν τρεις μικροί και εφικτοί τρόποι για να γίνεται τρομερά πιο παραγωγικός:

1. Ορίστε εβδομάδες με συναντήσεις και εβδομάδες χωρίς

Όταν μετακινείστε συνεχώς μεταξύ συναντήσεων με εργαζομένους, ραντεβού με πελάτες και άλλα καθήκοντα, η ζωή φαίνεται πιο πιεσμένη και υπάρχουν πολλές περισσότερες διακοπές. Πειραματιστείτε ορίζοντας εβδομάδες αφιερωμένες σε συναντήσεις και εβδομάδες αποκλειστικά αφιερωμένες στην ολοκλήρωση έργου. Κατά τη διάρκεια των πρώτων, θα δέχεστε πελάτες, εργαζομένους και συνεργάτες, και τα υπόλοιπα καθήκοντα της δουλειάς θα γεμίζουν το υπόλοιπο της ημέρας.

Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων χωρίς συναντήσεις, η δουλειά θα είναι η μοναδική σας έγνοια, αφήνοντάς σας έτσι χρόνο για να ολοκληρώσετε πράγματα και να τα επεξεργαστείτε σε βάθος. Φροντίστε ώστε αυτές οι εβδομάδες να μην περιλαμβάνουν κανένα άλλο καθήκον, κι αν σας βοηθά, χρησιμοποιήστε εβδομαδιαίο ημερολόγιο για να ξεχωρίζετε ποια εβδομάδα είναι για συναντήσεις και ποια για δουλειά.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com