Photoshop free workshops | March 2013

    Από: Startup Team

πηγή loft2work

Καθώς υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα δωρεάν μαθήματα Photoshop που οργανώσαμε τον περασμένο Δεκέμβρη, επαναλαμβάνουμε τη σειρά αυτή με ένα πιο συμπτυγμένο πρόγραμμα, σε δύο μαθήματα.

Η συμμετοχή και στα δύο τμήματα είναι υποχρεωτική, καθώς το ένα αποτελεί συνέχεια του άλλου.

Η ύλη που θα καλυφθεί είναι η εξής:

Τρίτη 19/3: Στην πρώτη συνάντηση θα ασχοληθούμε γενικά με κάποιες εισαγωγικές γνώσεις, layers, εισαγωγή κειμένου σε εικόνα, εφέ κειμένου-layer styles etc, εισαγωγή πολλών εικόνων σε ένα τελικό αρχείο και διάφορα εργαλεία, μέγεθος και είδη ψηφιακού αρχείου-ανάλυση εικόνας, transformations.

Τρίτη 26/3: Στη δεύτερη και τελευταία συνάντηση, θα ασχοληθούμε με τη χρήση διάφορων εργαλείων όπως π.χ. σφραγίδα, βούρτσα γραφής κ.ά., χρωματικές και τονικές διορθώσεις, ρετουσάρισμα προσώπων, χρήση φίλτρων, εισαγωγή σχημάτων-αντικειμένων

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα: loft2work

Loft2Work

To Loft2work είναι μια κοινωνική επιχείρηση με σκοπό την έμπνευση, δικτύωση και ενεργοποίηση ατόμων που έχουν εξελίξιμες, και εν δυνάμει, βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες. Κυρίως, ενθαρρύνει ιδέες που έχουν στόχο να δημιουργήσουν θετικό κοινωνικό αποτύπωμα μέσα από την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία.
Το Loft2work προσφέρει πρόσβαση σε δίκτυο ανθρώπων και υποδομές, εξυπηρετώντας ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα, το οποίο εργάζεται συλλογικά για έναν καλύτερο κόσμο.
Το Loft2work δημιουργεί φυσικούς, ψηφιακούς και κοινωνικούς χώρους στοχεύοντας σε αναδιαμόρφωση και αλλαγή, σε επίπεδο χωρών, οργανισμών και κουλτουρών/πολιτισμών. Μέσα από έρευνα, σχεδιασμό και υλοποίηση το Loft2work διαμορφώνει μικροδομές με σκοπό την καταπολέμηση της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού σε χώρες σε κρίση, όπως η Ελλάδα.

Αποστολή μας είναι να νιώσετε άνετα, “σαν στο σπίτι σας” και να σας δείξουμε ότι η εργασία στο σωστό περιβάλλον μπορεί να είναι δημιουργική, ευχάριστη και αποδοτική.

Το Loft2work είναι ένας συνεργατικός χώρος εργασίας όπου οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν, να συστηθούν, να έχουν μια συνεδρία brainstorming, να κάνουν ένα επαγγελματικό ραντεβού, να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο, να δουν μια προβολή κι ακόμη περισσότερα.

Η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν, γι’ αυτό τι περιμένετε; Τηλεφωνήστε, στείλτε μας e-mail ή ελάτε να πούμε ένα “γεια”!