Τα μυστικά για τα καλύτερα Business Deals

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Κάθε σοβαρή επιχειρηματική συνεργασία είναι σαν μόνιμη σχέση. Ακόμα και οι βασικές τους αρχές είναι οι ίδιες. Μάθετε να τις εφαρμόζετε.

Από ένα απλό deal μέχρι μια πλήρη συγχώνευση, το κλειδί της επιτυχίας είναι η σωστή επικοινωνία και ο αμοιβαίος σεβασμός. Αν θέλετε να είστε ισότιμοι με τον νέο σας συνεργάτη ή συνέταιρο και η ιστορία σας να πάει πολύ μακριά κάνοντας και τους δύο σας ευτυχισμένους (και πλούσιους) τότε προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτούς τους βασικούς κανόνες.

Αν, όμως, θέλετε να εξαγοράσετε έναν ανταγωνιστή απλώς για να τον εξαφανίσετε, αυτό το άρθρο δεν είναι για εσάς.

Ο Mark Goulston, συγγραφέας των βιβλίων «The 6 Secrets of a Lasting Relationship: How to Fall in Love Again… and Stay There» και «’Just Listen’ Discover the Secret to Getting Through to Absolutely Anyone», μετατρέπει τα διδάγματα των προσωπικών σχέσεων σε επιχειρηματικές πρακτικές.

Ενσυναίσθηση

Αυτό που στα αγγλικά ονομάζεται empathy, είναι η ικανότητα να «διαβάζεις» το άλλο άτομο και να καταλαβαίνεις τι περνάει. Στις business είναι η ικανότητα να αναγνωρίζεις τι περιμένει από σένα, τι εγκαταλείπει για είναι μαζί σου και πώς θα αλληλοβοηθηθείτε στις νέες σας αναζητήσεις.

Χημεία

Με απλά λόγια, να «ταιριάζετε». Να μπορείτε να συνυπάρχετε αρμονικά, να συνεννοείστε, να σχεδιάζετε μαζί το κοινό σας μέλλον.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com