Γιατί το να βαριέστε στη δουλειά μπορεί να είναι καλό

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Υπάρχουν μερικοί τρόποι να διατηρείτε αμείωτο το ενδιαφέρον για την εργασία σας, ακόμη και αν που και που κουράζεστε.

της Ρόμπιν Κοβάλ*

Ας είμαστε ειλικρινείς: μπορεί οι μεγάλοι στόχοι που θέτουμε για τη ζωή, την καριέρα ή την οικογένειά μας να μας εμπνέουν και να μας κινητοποιούν, αλλά η καθημερινή εργασία που χρειάζεται για την εκπλήρωσή τους κάποιες φορές γίνεται …βαρετή. Ιδιαίτερα σήμερα, δεν υπάρχει πάντα η υπομονή στους νεότερους για να περιμένουν την εκπλήρωση των μεγάλων στόχων. Άρα, πώς καταφέρνει κάποιος να διατηρεί το ενδιαφέρον του στη δουλειά και να μεταδίδει αυτό το ενδιαφέρον και στην ομάδα του;

Ιδού μερικά εργαλεία που χρησιμοποιώ ατομικά και με την ομάδα μου για να μην εξαντλείται η αφοσίωση και η εμπλοκή του καθενός στα καθημερινά καθήκοντα, διατηρώντας παράλληλα την προσκόλληση στο μακροπρόθεσμο στόχο.

Δεν πειράζει να βαριέστε πού και πού

Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε πως οι δουλειές μας θα είναι ενδιαφέρουσες κάθε μέρα, όλη μέρα. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις περιόδους επιβράδυνσης και ρουτίνας ως διαλείμματα για να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να τονώσουμε τη δημιουργικότητά μας. Διαβάστε επιτέλους εκείνο το άρθρο που περιμένει μήνες στο inbox σας, συλλογιστείτε ένα ζήτημα για το οποίο δεν βρίσκετε ποτέ χρόνο, ή απλά ονειρευτείτε.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com