Tι είναι το Fundanation;

    Από: Startup Team

Tι είναι το Fundanation;

Fund a nation είναι μια οικονομική και κοινωνική διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσα από την οποία οι άνθρωποι, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί, χρηματοδοτούν, αξιολογούν και ψηφίζουν επιχειρηματικές ιδέες που πιστεύουν ότι θα ωφελήσουν το κράτος τους ή τον κόσμο γενικά.

Μέσω αυτής της προσπάθειας, η οποία ξεκινάει μέσα στα Ελληνικά πλαίσια, δημιουργείται μια πλατφόρμα χρηματοδότησης της επιχειρηματικότητας, κατευθείαν απο τον κόσμο, η οποία θα μπορεί να μεταφερθεί και να υλοποιηθεί σε όλες τις χώρες που βρίσκονται σε οικονομική και επιχειρηματική δυσπραγία.

Στηρίζεται σε 3 βασικές ιδέες.

Tι είναι το Fundanation;

  1. Την ανάγκη να αποφασίζουμε εμείς οι ίδιοι το επιχειρηματικό και οικονομικό μέλλον της χώρας μας.
  2. Την ανάγκη να συσπειρωθούμε συλλογικά γύρω από μια οικουμενική ιδέα και να δράσουμε όλοι μαζί,
  3. Και, την ανάγκη να στηρίξουμε τους νέους μας, έτσι ώστε να επιχειρήσουν και να βοηθήσουν το κράτος τους να ορθοποδήσει.

Για να γίνει αυτό το Fundanation δίνει στους χρήστες του τις εξής δυνατότητες.

COMPETITION: Το Fundanation τρέχει διαγωνισμούς επιχειρηματικών ιδεών μέσα από τους οποίους ο ίδιος ο κόσμος που συμμετέχει ψηφίζει και αναδεικνύει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες.

BUSINESS IDEA: Εάν είσαι νέος και χρειάζεσαι κεφάλαιο για να υλοποιήσεις τις ιδέες σου, γιατί δεν ανεβάζεις την ιδέα σου στο Διαγωνισμό του Fundanation; Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βελτιώσεις την ιδέα σου, να δεις τι κοινωνική αποδοχή έχει και να χρηματοδοτηθεί. Η κοινότητα του Fundanation θα σε αγκαλιάσει.

DONATE: Προσφέρουμε όλοι, ανάλογα με την οικονομική μας δυνατότητα χρήματα τα οποία μαζεύονται για να χρηματοδοτήσουν τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες.

VOTE: Ψηφίζουμε τις επιχειρηματικές ιδέες που μας εκφράζουν και πιστεύουμε οτι θα θωρακίσουν την οικονομία του κράτους, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και έχουν επιχειρηματικό μέλλον.

PROMOTE: Ακόμα και αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να στηρίξετε κάποια ιδέα, μπορείτε να γίνεται εκπρόσωποι την πρωτοβουλίας, να διαδώσετε την ιδέα από στόμα σε στόμα, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Facebook, Twitter, Google+ κτλ, ή μέσω της ιστοσελίδα σας.

DISCUSS: Όλες οι ιδέες χρειάζονται την συμμετοχή του κόσμου για να γίνουν καλύτερες. Γι αυτό μέσα απο την δική σας πείρα, τεχνογνωσία ή θέληση μπορείτε να προτείνετε βελτιώσεις στις επιχειρηματικές ιδέες που θα συναντήσετε.

SUPPORT US.

Tι είναι το Fundanation;

Εαν βρίσκεις αξιόλογη την προσπάθειά αυτή γίνε υποστηρικτής της στο διαγωνισμό που συμμετέχει (Zerofund), εδώ: bit.ly/Fundanation_Competition.

Περισσότερες πληροφορίες:

Facebook: www.facebook.com/FundanationIdeaSpace

Twitter: twitter.com/fundanation

Το Fundanation είσαι εσύ! To Fundanation είμαστε όλοι εμείς μαζι!!

Donate, Vote, Promote, Discuss!!!