Σύνδεσμος Ανάπτυξης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας: Επίσημη έναρξη δραστηριοτήτων

    Από: Startup Team

Πηγή Blog

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ανάπτυξης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας παρουσίασε την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του στον νεανικό επιχειρηματικό κόσμο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες 6 Μαρτίου στο Ψέμα Bistro Bar στη Λεμεσό, με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μόζορα Φρίξο. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν μια επίσημη ανοικτή συνάντηση για νέους που ενδιαφέρονται για τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, αλλά και για άτομα τα οποία θέλουν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να αναπτύξουν γνωριμίες και συνεργασίες.

Απώτερος σκοπός του Συνδέσμου είναι η βελτίωση της κοινωνικής παρουσίας της Κυπριακής Επιχειρηματικότητας στον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο χάρτη, αλλά και στην βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο νησί μας.

Συγκεκριμένα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ανάπτυξης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας θέλει να γίνει ο κινητήριος μοχλός μιας ολόκληρης γενιάς προσφέροντας βοήθεια και καθοδήγηση προς την επιτυχία. Αν και είναι ένας νέος Σύνδεσμος, εντούτοις όμως αποτελείται από άτομα άρτια καταρτισμένα και επιτυχημένα στον επιχειρηματικό κόσμο, και μπορεί να παρέχει βοήθεια και καθοδήγηση σε όλους τους νέους μέχρι την ηλικία των 40 ετών, προσφέροντας τους μεταξύ άλλων, κίνητρο για ανάπτυξη των ιδεών τους, προσανατολισμό, δικτύωση, προώθηση ακόμη και στέγη για την επιχείρηση τους σε πολύ χαμηλές τιμές. Το μόνο που μπορούν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν τα όνειρα τους είναι να εγγραφούν ως μέλη του Συνδέσμου και ο Σύνδεσμος θα αναλάβει τα υπόλοιπα, φτάνει να υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και όρεξη για σκληρή δουλειά.

Ο Σύνδεσμος θα προσφέρει σε όλα τα μέλη του δυνατότητα παρακολούθησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων από άρτια καταρτισμένο προσωπικό στον επιχειρηματικό τομέα, επίσης ανελλιπή ενημέρωση για όλα τα κονδύλια που υπάρχουν τόσο κρατικά και ευρωπαϊκά για σκοπούς υλοποίησης της επιχείρησής τους καθώς και διάφορες εκπτώσεις. Και ταυτόχρονα διαφήμιση της επιχείρησης τους στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ κύριος Ευθύμιος Δίπλαρος. Επίσης πολλοί νέοι οι οποίο ήρθαν και μοιράστηκαν με το κοινό τις εμπειρίες τους στο επιχειρηματικό τομέα μεταξύ αυτών:

– Έλενα Βιολάρη ετών 31 Μηχανολόγος Μηχανικός

– Παναγιώτης Ιακωβίδης ετών 27 Σύμβουλος Επιχειρήσεων

– Ελίζα Πατσαλίδη ετών 26 Επιχειρηματίας

– Αλέξης Λεωνίδου ετών 27 Μουσικός

Το κυρίως μήνυμα όλων των ομιλητών ήταν ότι, αν και υπάρχουν πολλές ιδέες καμιά φορά δεν υλοποιούνται, γιατί oι νέοι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι έχουν την δυνατότητα να τις υλοποιήσουν. Το θέμα είναι να βάλουν στην άκρη τους δισταγμούς και την αμφιβολία να πιστέψουν στον εαυτό τους και η επιτυχία είναι δεδομένη. Ας μην ξεχνάμε πως ένα μικρό βήμα είναι αρκετό για να ανοίξει ο δρόμος της επιτυχίας φτάνει να υπάρχει τόλμη.

«Ας μην περιμένουμε το τρένο της επιτυχίας καμιά φορά ένα ποδήλατο αρκεί»Μόζορας Φρίξος