5th StudentGuru AUEB event

    Από: Startup Team

πηγή GetBusy.gr

Έφτασε η ώρα για το πέμπτο StudentGuru AUEB event της ακαδημαϊκής χρονιάς 2012 – 2013! Θα μιλήσουμε για το πώς γίνεται να δημιουργήσουμε διαδραστικά παιχνίδια για Windows Phone καθώς και Windows 8, με τη γλώσσα C#. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 και ώρα 17.00 – 19.00 το απόγευμα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πατησίων 76 ). Χάρτης.

Τι θα δούμε;

O προγραμματισμός παιχνιδιών είναι κάτι που λίγο ή πολύ όλοι θέλαμε να ασχοληθούμε μα ποτέ δεν αρχίζαμε ! Θα δούμε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσουμε ένα απλό παιχνίδι μέσα σε μία ώρα. Ο κώδικας που θα δημιουργήσουμε θα ανέβει για να “παίξετε” μαζί του , καθώς θα είναι ένα καλό ξεκίνημα για να γίνετε game developer , άξιοι στον επαγγελματικό χώρο εργασίας.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Windows 8 UI Standards Θα δούμε το καινούριο τρόπο να σχεδιάζουμε το UI των εφαρμογών μας για Windows 8- Windows Phone !
Κατασκευή παιχνιδιού Θα δούμε πόσο απλό είναι να δημιουργήσει ο καθένας το δικό του παιχνίδι!

Ομιλητές θα είναι οι Φίλιππος Πρωτογερίδης,Παναγιώτης Καραγέωργας , Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ναΐμ Γκαμπέρλο.

Ποιες είναι οι προαπαιτούμενες γνώσεις;

Δεν χρειάζονται προαπαιτούμενες γνώσεις για να παρακολουθήσει κάποιος το event .

Ποιος μπορεί να έρθει; 

Μπορεί να έρθει όποιος θέλει, ανεξαρτήτως σχολής ή τμήματος φοίτησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη 🙂 Καλό θα ήταν να κάνετε attend στο Facebook event προκειμένου να γνωρίζουμε περίπου τον αριθμό των παρευρισκομένων.

Θα δοθούν πιστοποιήσεις;

Ναι! Στο τέλος της χρονιάς θα δοθούν πιστοποιήσεις παρακολούθησης από το StudentGuru AUEB σε όσους έχουν παρακολουθήσει τα 5/7 των παρουσιάσεών μας!

Σας περιμένουμε την 22η Μαρτίου!!!