Η Άρατος Τεχνολογίες Α.Ε. ως National Champion της Ελλάδας συμμετέχει στα European Business Awards

    Από: Startup Team

Η εταιρεία  Άρατος Τεχνολογίες Α.Ε. διαγωνίζεται  για τον τίτλο του “National Public Champion”  για τα φετινά European Business Awards, υπό την αιγίδα του RSM International.

Η εταιρεία  , έχει ήδη ανακηρυχθεί ως ένας από τους National Champions της Ελλάδας. Κατά την εσωτερική διαδικασία αξιολόγησης, έχει καταθέσει  το ενημερωτικό βίντεο της εταιρείας , δίνοντας έτσι μία δυναμική επισκόπηση σχετικά με την ιστορία  της, τις δραστηριότητες  και τις επιτυχίες του. Θα διαγωνιστεί  τώρα,  απέναντι σε όλους τους National Champions της χώρας για την ψήφο του κοινού. Η εταιρεία με τις περισσότερες ψήφους θα ανακηρυχθεί “ National Public Champion” για την Ελλάδα στις 3 Μαρτίου 2015.

Η Άρατος Τεχνολογίες Α.Ε. είναι μια από τις πρώτες εταιρίες παροχής υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στον τομέα του διαστήματος στην Ευρώπη έχοντας υλοποιήσει  από τα πρώτα έργα δορυφορικών εφαρμογών. Παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους τομείς Προστασίας του Περιβάλλοντος, Χρήσης Γης και Αστικού Σχεδιασμού, Διαχείρισης Καταστροφών, Ελέγχου Γεωργίας και Ασφάλειας, κάνοντας χρήση διαστημικών και δορυφορικών τεχνολογιών.

Περισσότερες πληροφορίες & Ψηφοφορίες:

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.aratos.gr

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ στο σχετικό banner στην ιστοσελίδα μας ή στο παρακάτω link: www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/12411

Η πρώτη φάση της διαδικτυακής ψηφοφορίας είναι ανοιχτή από τις 6 Ιανουαρίου 2015 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2015, δίνοντας στην Άρατος Τεχνολογίες Α.Ε. 7 εβδομάδες για να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους. Όλα τα βίντεο για τους φετινούς National Champions είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα των European Business Awards:

www.businessawardseurope.com .

 

Ο Δρ. Ν. Μπογονικολός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Άρατος Τεχνολογίες Α.Ε. αναφέρει: ” Το κοινό, έχοντας διαθέσιμες περισσότερες από 7 εβδομάδες να ψηφίσει διαδικτυακά την αγαπημένη του εταιρεία, ελπίζουμε ότι θα δει το βίντεό μας και θα ψηφίσει για εμάς. Η ψήφος του κοινού είναι μεγάλη υπόθεση καθώς αντιπροσωπεύει την αποδοχή της επιτυχίας μας από τους υπάρχοντες και τους πιθανούς πελάτες μας.”

Η δεύτερη ψηφοφορία του κοινού θα λάβει χώρα από τις 3 Μαρτίου 2015 μέχρι τις 16 Απριλίου 2015 και αποτέλεσμα αυτού του τελευταίου γύρου ψηφοφορίας  θα είναι η επιλογή ενός ” European Public Champion” , ο οποίος  θα ανακοινωθεί και θα βραβευτεί  σε ειδικό Gala των Βραβείων τον Μάιο 2015.

Ο κ. Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards αναφέρει σχετικά: “Η ψήφος του κοινού είναι πολύ σημαντικό κομμάτι των Βραβείων καθώς δίνει στις επιχειρηματικές εταιρείες έναν άλλο τρόπο ανάδειξης των επιτυχιών τους σε ένα ευρύτερο κοινό σε όλη την Ευρώπη. Πέρυσι ήταν μια τεράστια επιτυχία, με πάνω από 93.000 ψήφους”.

” Τα φετινά βίντεο δείχνουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες και ουσιαστικές εταιρείες στην Ευρώπη και ελπίζουμε ότι οποιοσδήποτε που  έχει ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις θα περάσει λίγο χρόνο βλέποντας τα βίντεο, είτε της  χώρας του είτε άλλων χωρών, και θα καταθέσει την ψήφο του.”

Επιπλέον όλες οι καταχωρήσεις βίντεο από όλους τους National Champions που αντιπροσωπεύουν 33 χώρες από όλη την Ευρώπη θα επανεξεταστούν και θα βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή των European Business Awards και στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ο Πρόεδρος των Κριτών θα ανακοινώσει τους παραλήπτες των 100 Ruban d’Honneur. Οι συνολικοί Ευρωπαϊκοί νικητές από τις δέκα κατηγορίες των European Business Awards θα ανακοινωθούν μαζί με τον European Public Champion στο ειδικό Gala του Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα European Business Awards, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

www.businessawardseurope.com .