Επενδύσεις άνω του 1 δισ. στην Ελλάδα “υπόσχεται” η Eldorado

    Από: Startup Team

Πηγή: www.emea.gr

Πάνω από 1 δισ. δολάρια διατείνεται ότι προτίθεται να επενδύσει μέσα στηνεπόμενη πενταετία, σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση, η Eldorado, στην οποία ανήκουν τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, του Περάματος Αλεξανδρούπολης και το 20% του έργου Σαππών στη Ροδόπη.

“Η Eldorado Gold Corporation θεωρείται σήμερα από τους μεγαλύτερους διεθνείς επενδυτές στην Ελλάδα και προτίθεται να επενδύσει άμεσα περισσότερα του 1 δισ. δολάρια τα προσεχή πέντε χρόνια στη χώρα“, αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία επίσης γίνεται γνωστό ότι τα επενδυτικά της σχέδια για την Ελλάδα θα ανακοινωθούν επισήμως τηνερχόμενη εβδομάδα.

Η εταιρεία απασχολεί ήδη 1.200 υπαλλήλους στην Ελλάδα, με άμεση προοπτική να διπλασιάσει αυτές τις θέσεις εργασίας τα προσεχή 1- 2 χρόνια, καθώς θα αναπτύσσονται τα έργα της στην Χαλκιδική και στο Πέραμα της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: emea.gr

Tο EMEA Business Monitor (www.emea.gr) είναι ένα πρωτοποριακό επιχειρηματικό portal που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με έμφαση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, ανοίγοντας νέους δρόμους για την επιχειρηματική και οικονομική ειδησεογραφική πραγματικότητα.

Ένα portal που ανοίγει τις ηλεκτρονικές του σελίδες για να καλύψει, για πρώτη φορά, μεγάλους διεθνείς προορισμούς των ελληνικών επιχειρήσεων, που θεωρούνται leaders στο χώρο τους.

Παράλληλα, ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο εγχώριο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό πεδίο.

Σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αποτελεί το εφαλτήριο για τη χάραξη αναπτυξιακής πολιτικής τόσο στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όσο και σε εκείνες της Μέσης Ανατολής, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό ενημέρωσης και καταγραφής των νέων επιχειρηματικών δεδομένων σε όλους τους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) υιοθετεί μια επαγγελματική, έγκυρη και έγκαιρη προσέγγιση, παρέχοντας, στους επισκέπτες – αναγνώστες του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, έναν πλούτο σφαιρικής και πολύπλευρης πληροφόρησης για όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής ενημέρωσης.