Στα κορυφαία ευρωπαϊκά accelerators το Openfund

    Από: Startup Team

Πηγή: www.emea.gr του Δημητρίου ΠΟΓΚΑ

Ανάμεσα στα καλύτερα accelerators της Ευρώπης, δίπλα σε ονόματα όπως το Startup Weekend, το Seedcamp και η Team Europe, συμπεριλαμβάνεται πλέον το Openfund.

Το ελληνικό fund & mentor network είναι υποψήφιο για το βραβείο του καλύτερου ευρωπαϊκού Startup Accelerator/Incubator στα φετινά βραβεία The Europas 2013, η απονομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο “επίκεντρο” της ευρωπαϊκής startup σκηνής, το Βερολίνο, στις 22 Ιανουαρίου.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια ελληνική προσπάθεια τυγχάνει αναγνώρισης στα Europas. Ήμασταν από τα πρώτα seed funds στην Ευρώπη όταν ξεκινήσαμε και πλέον μετράμε ένα σημαντικό αριθμό επενδύσεων κάποιες από τις οποίες διαφαίνονται επιτυχημένες. Ως Openfund II πια, μόλις ανακοινώσαμε δύο νέες επενδύσεις και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα επόμενα βήματά μας“, δήλωσε σε επικοινωνία του με τοEMEA.gr ο Γιώργος Κασελάκης, partner του Openfund.

Το Openfund II είχε ανακοινώσει προ ολίγων ημερών, κατά τη διάρκεια τουTechCrunch Athens Meetup, τις δύο πρώτες του επενδύσεις, ύψους 100.000 ευρώ στην Incrediblue και 600.000 ευρώ στην Workable HR.

Υπενθυμίζεται πως ελληνικό “χρώμα” θα έχει μία ακόμη κατηγορία των The Europas, αυτή της Καλύτερης “Lightweight” Startup, με την παρουσία τηςLazyPub.

Πηγή: emea.gr

Tο EMEA Business Monitor (www.emea.gr) είναι ένα πρωτοποριακό επιχειρηματικό portal που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με έμφαση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, ανοίγοντας νέους δρόμους για την επιχειρηματική και οικονομική ειδησεογραφική πραγματικότητα.

Ένα portal που ανοίγει τις ηλεκτρονικές του σελίδες για να καλύψει, για πρώτη φορά, μεγάλους διεθνείς προορισμούς των ελληνικών επιχειρήσεων, που θεωρούνται leaders στο χώρο τους.

Παράλληλα, ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο εγχώριο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό πεδίο.

Σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αποτελεί το εφαλτήριο για τη χάραξη αναπτυξιακής πολιτικής τόσο στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όσο και σε εκείνες της Μέσης Ανατολής, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό ενημέρωσης και καταγραφής των νέων επιχειρηματικών δεδομένων σε όλους τους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) υιοθετεί μια επαγγελματική, έγκυρη και έγκαιρη προσέγγιση, παρέχοντας, στους επισκέπτες – αναγνώστες του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, έναν πλούτο σφαιρικής και πολύπλευρης πληροφόρησης για όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής ενημέρωσης.