Experience: Το απόλυτο must μιας digital καμπάνιας

    Από: Startup Team
πηγή: suit.gr

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το πλέον βασικό συστατικό για μία επιτυχημένη καμπάνια στα social media; Τι είναι αυτό που την κάνει ξεχωριστή; Η απάντηση έρχεται μέσα από τον πυρήνα του social media marketing που δεν είναι άλλος από τον πελάτη – χρήστη!

Οι ειδικοί των social media κατανοούν πως τον κυριότερο ρόλο τον παίζουν οι χρήστες και πως αυτοί πρέπει να είναι το επίκεντρο κάθε καμπάνιας, παρέχοντάς τους τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες.

Οι ενέργειες με τις οποίες καλούνται πλέον να αλληλεπιδράσουν οι χρήστες των social media, πρέπει να έχουν ένα δημιουργικό και ποιοτικό περιεχόμενο και να τους παρέχουν το πολυπόθητο experience. Αν συμβεί αυτό, οι users έρχονται πιο κοντά στο brand καθώς νιώθουν ότι οι ανάγκες τους ακούγονται και πως το brand «νοιάζεται» για αυτούς. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες αλληλεπιδρούν πιο εύκολα με τα brands, αποκτούν ενεργό ρόλο, γίνονται πρεσβευτές της μάρκας και εξασφαλίζουν το πιο δυνατό brand awareness και engagement. Έτσι, δημιουργείται δυνατό bonding και relationship με τους users, που είναι και οι πιο ανθεκτικοί παράμετροι στο χρόνο.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
suit.gr