3.000.000 Push Notifications απεστάλησαν μέσω της Warply το διήμερο των Εκλογών σε χρήστες ειδησιογραφικών οργανισμών

    Από: Startup Team

Μέσω της πλατφόρμας Warply Engage, ο ΑΝΤ1, το PROTOTHEMA.GR, το SKAI.GR και το THETOC.GR έστειλαν το διήμερο  25– 26 Ιανουαρίου πάνω από 20 live ενημερώσεις, μέσω push notifications, με στόχο την άμεση ενημέρωσή των χρηστών για όλες της εξελίξεις των Εκλογών. Περισσότεροι από 200.000 χρήστες των mobile app των τεσσάρων μέσων, έλαβαν συνολικά πάνω από 3.000.000 push notifications με όλα τα νέα και τις σημαντικότερες εξελίξεις τη στιγμή που συνέβαιναν.

Ο ANT1, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο ΣΚΑΙ, και το THETOC, τέσσερις από τους μεγαλύτερους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν συστηματικά την πλατφόρμα της Warply και χάρη  στη δυνατότητα live ενημέρωσης μέσω push notifications ενημερώνουν άμεσα τους χρήστες των mobile app τους, επιτυγχάνοντας την πλέον άμεση ενημέρωση του κοινού τους.

Όπως δήλωσε και ο Σωτήρης Αλεξόπουλος, Head of Operations της Warply: «Η Warply μέσω της πλατφόρμας της Warply Engage αποτελεί και παρέχει την καλύτερη λύση για publishers’ CRM και engagement στα apps των  μεγαλύτερων ειδησιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα. Με τη δυνατότητα άμεσης αποστολής και ενημέρωσης, ο χρήσης λαμβάνει τα νέα που τον ενδαιφέρουν με push notifications, με τρόπο διαδραστικό κα τη στιγμή που συμβαίνει το κάθε γεγονός. Παράλληλα, οι publishers αυξάνουν έως και 50%-60% την επισκεψιμότητα στα apps τους!»