MyPortofoli : H ιδέα & ο στόχος

    Από: Startup Team

Το MyPortofoli είναι πλατφόρμα προώθησης προϊόντων& υπηρεσιών και λειτουργεί σαν ένα online εμπορικό κέντρο. Κάθε επιχείρηση έχει το δικό της “χώρο” (Προφίλ) ,όπου υπάρχουν πληροφορίες γι’αυτήν, η συλλογή των προϊόντων-υπηρεσιών της (Collection),στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και πίνακας αξιολόγησής της (Feedback).

H πλατφόρμα επικοινωνεί τις προσφορές των επιχειρήσεων (sellers) στο καταναλωτικό κοινό , επομένως απευθύνεται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις με ή χωρίς ηλεκτρονικό κατάστημα και φυσικά στους καταναλωτές.

Στόχος μας ,είναι η βελτίωση του “customer experience” των καταναλωτών ,εφοδιάζοντας τις επιχειρήσεις με όλα τα κατάλληλα εργαλεία σωστής προβολής & προώθησης των προϊόντων τους ,μέσα σ’ένα “user friendly” (φιλικό προς το χρήστη) περιβάλλον.Ο χρήστης θα έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υπηρεσία-προϊόν που επιθυμεί και για την επιχείρηση που θα του το προσφέρει.Η ικανοποίηση του πελάτη θα οδηγήσει και στο “engagement” με την επιχείρηση.

Τι χρειάζεται για να πουλήσω στο MyPortofoli.gr?

Αρχικά, υπαρκτή επιχείρηση.Για να εγκριθεί το προφίλ σου, είναι απαραίτητα τα στοιχεία της επιχείρησης. Η διαφάνεια, η οποία είναι από τις βασικές αρχές μας ,μάς βοηθάει να παρουσιάσουμε σωστά την επιχείρηση και φυσικά με ασφάλεια στον καταναλωτή.

Μετέπειτα , χρειαζόμαστε το email κι ένα λογαριασμό τραπέζης της επιχείρησης για να πραγματοποιούνται οι ενημερώσεις και οι συναλλαγές.

Πώς λειτουργεί?

MyPortofoli : H ιδέα & ο στόχος

Εγγραφή: H επιχείρηση κάνει “εγγραφή” σαν μέλος και συμπληρώνει μια φόρμα (“Dealer Inquiry”) με τα απαραίτητα στοιχεία της, ώστε να ενεργοποιηθεί το εταιρικό της προφίλ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο εγκυρότητας των στοιχείων ,εγκρίνουμε το λογαριασμό.

Δημιουργία Προφίλ: Από εκεί και πέρα, η επιχείρηση δύναται να ενημερώσει το προφίλ της με πληροφορίες της ,στοιχεία επικοινωνίας , και να “ανεβάσει” τα προϊόντα-υπηρεσίες της.

Πώληση: O χρήστης μπορεί να συγκρίνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχει ξεχωρίσει. Αφότου ολοκληρωθεί η αγορά ,η επιχείρηση ενημερώνεται με email (σύντομα και με SMS) για ν’αποστείλει την παραγγελία.

Ποιό είναι το κόστος για την επιχείρηση?

Στο MyPortofoli δεν υπάρχουν πάγια έξοδα, ούτε έξοδα εγγραφής ή προβολής ,ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό ρίσκο για την επιχείρηση. Η πολιτική χρέωσης στηρίζεται στη σχέση win2win με τις επιχειρήσεις. Μετά την πώληση ενός προϊόντος το MyPortofoli κρατάει μια ελάχιστη προμήθεια και αποδίσει στην επιχείρηση το υπόλοιπο ποσό.Ο χρήστης (buyer) δεν επιβαρύνεται με καμία χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες www.myportofoli.gr

“H ιδέα μας προκρίθηκε στις 12 καλύτερες (από τις 153) του Zerofund (www.zerofund.org) ,αν σ’άρεσε μπορείς να μας στηρίξεις με την ψήφο σου εδώ : www.zerofund.org/startups/MyPortofoli