Παράταση Εγγραφών ως 23 Φεβρουαρίου για το BUSINESS TALENTS 2015!

    Από: Startup Team

Παράταση Εγγραφών ως 23 Φεβρουαρίου για το

BUSINESS TALENTS 2015!

το συναρπαστικό Διαγωνισμό με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή όπου συμμετέχουν χιλιάδες φοιτητές από όλα τα ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας!

Διοργάνωση BIC, Αιγίδα & υποστήριξη ΙΝΕΔΙΒΙΜ

H προθεσμία Εγγραφών παρατάθηκε έως τις 23 Φεβρουαρίου (στις 10πμ) για το BUSINESS TALENTS 2015 ενώ συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι δηλώσεις συμμετοχής.

Εγγραφές-ενημέρωση στο www.businesstalents.com. Δείτε video από τον περσινό συναρπαστικό τελικό : youtu.be/89JrppTjLA8

Ο καινοτόμος Διαγωνισμός με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή που απευθύνεται σε πάνω από 450.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και αποφοίτους (ως 1 χρόνο) ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ιδιωτικών Κολλεγίων της χώρας, θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου. Ο Προσομοιωτής παρέχεται Δωρεάν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των χορηγών.

Η διοργάνωση BUSINESS TALENTS, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα σημειώνοντας εκρηκτική επιτυχία, αποτιμήθηκε από τους ίδιους τους φοιτητές αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα, ως «ένα μοναδικό εργαλείο βιωματικής μάθησης και απόκτησης δεξιοτήτων στη διοίκηση και επιχειρηματικότητα, που φέρνει τους νέους πιο κοντά στο σύγχρονο κόσμο των εταιριών και παρέχει εφόδια απασχολησιμότητας».

Υπενθυμίζεται ότι το 2014, συμμετείχαν στο διαγωνισμό 2.220 φοιτητές από περίπου 60 εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σχηματίζοντας 654 ομάδες-εταιρίες και εκπροσωπώντας ουσιαστικά όλα τα Πανεπιστήμια (21) και ΤΕΙ (16) της χώρας, καθώς και 13 Ιδιωτικά Κολλέγια και 7 ΙΕΚ.

Το BUSINESS TALENTS 2015 υλοποιείται χάρη στη Διοργάνωση από τη BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε. η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την παροχή απλών, καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, υποστηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες ενέργειες που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) αγκάλιασε και φέτος το BUSINESS TALENTS, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του προγράμματος στην απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων, ανεξάρτητα από το επάγγελμα που θα ακολουθήσει κάποιος στη ζωή του.

Τι είναι το BUSINESS TALENTS 2015

Μέσω του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2015, χιλιάδες φοιτητές, θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν χωρίς οικονομική ή άλλη υποχρέωση έναν εξελιγμένο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT*, διεθνή εταιρία με ηγετική θέση και 20ετή εξειδίκευση, στην ανάπτυξη προσομοιωτών (simulators) και στη διενέργεια φοιτητικών διαγωνισμών.

Στο διάστημα των 3 μηνών που διαρκεί ο Διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες θα συντάξουν 9 Επιχειρηματικά Σχέδια λαμβάνοντας Αποφάσεις στο Marketing, την Παραγωγή, τα Χρηματοοικονομικά, το Ανθρώπινο Δυναμικό. Θα σχεδιάσουν ολιστική Στρατηγική, θα ζήσουν την αλληλεπίδραση με τον ανταγωνισμό και θα αναπτύξουν απαραίτητες δεξιότητες με ένα τρόπο διασκεδαστικό και απόλυτα διαδραστικό!

Η Α΄φάση του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2015 εξελίσσεται online στο Διαδίκτυο έως τα τέλη Μαΐου, και οι 75 επικρατέστερες ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα παίξουν 3 ακόμα ‘εταιρικά Έτη’ στον μεγάλο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2015 στην Αθήνα, με φυσική παρουσία των ομάδων.

Οι ομάδες που θα φτάσουν στον Τελικό, επιπλέον της μοναδικής εμπειρίας, θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία, Υποτροφίες, δώρα ενώ όλοι θα λάβουν Δίπλωμα.

Το BUSINESS TALENTS 2015 ξεκινάει στις 24 Φεβρουαρίου. Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές έως τις 23 Φεβρουαρίου (10.00πμ). Φοιτητές (προπτυχιακοί & μεταπτυχιακοί) καθώς και απόφοιτοι έως 1 έτος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχηματίζοντας ομάδες 3 ή 4 ατόμων από την ίδια ή διαφορετικές σχολές και ειδικότητες.

Εγγραφές και ενημέρωση στο site : www.businesstalents.com

Κάνε LIKE στο BUSINESS TALENTS στο Facebook : www.facebook.com/BusinessTalentsGR

Βρες το BUSINESS TALENTS στο Youtube: www.youtube.com/channel/UCphh5GOgJBSN80Qlu2Rrtqw

BUSINESS TALENTS 2015

Φτιάξε την ομάδα σου και πάρε μέρος στο μεγαλύτερο

Ευρωπαϊκό Business Game!

PRAXIS ΜΜΤ είναι διεθνής εταιρία εξειδικευμένη και με ηγετική θέση εδώ και 20 χρόνια, στην ανάπτυξη λογισμικού προσομοιωτών (simulators) και συστημάτων αναπαράστασης της αγοράς, που αποτελούν εκπαιδευτικά εργαλεία Διοίκησης & Επιχειρηματικότητας για Πανεπιστήμια και Επιχειρήσεις παγκοσμίως και χρησιμοποιούνται ευρύτατα σε ‘Business Games‘ (www.praxismmt.com). Διενεργεί φοιτητικούς διαγωνισμούς διεθνώς, με διάφορες επωνυμίες, μεταξύ των οποίων το Business Talents, με την υποστήριξη χορηγών-εταιριών, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους προς την νεολαία και την εκπαίδευση.

H BIC ΒΙΟΛΕΞ A.E. υποστηρίζει το BUSINESS TALENTS 2015:

Φιλοσοφία της BΙC είναι η παροχή απλών, καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, παντού και πάντα. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας αυτής, καλλιεργούμε και επιβραβεύουμε μυαλά «ξυράφια» μέσω της υποστήριξης καινοτόμων ενεργειών που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων. Μέσω της διαδραστικής εμπειρίας που προσφέρει ο διαγωνισμός Business Talents 2015, θεωρούμε πως δίνεται η δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις τους αλλά και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και εφόδια χρήσιμα στη μελλοντική τους πορεία.

Σχετικά με την BΙC Βιολέξ:

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η BΙC τιμά την παράδοσή της στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές προς το καταναλωτικό κοινό σε όλη την υφήλιο. Χάρη σε αυτή τη σταθερή αφοσίωση, η BΙC έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμαεμπορικά σήματα στον κόσμο. Τα προϊόντα BΙC πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της BΙC Βιολέξ περιλαμβάνει γραφικά είδη, αναπτήρες, ξυριστικά, αφρούς ξυρίσματος, καλσόν, κάλτσες και είδη θαλάσσιων σπορ. Στην Αθήνα, στην περιοχή της Άνοιξης εδρεύει το Παγκόσμιο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης των ξυριστικών BiC, καθώς και πέντε μονάδες παραγωγής, οι οποίες παράγουν κλασικά ξυριστικά και το 100% της νέας γενιάς ξυριστικών. Πάνω από το 90% της παραγωγής εξάγεται, με διανομή σε 153 χώρες ανά τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:www.bicworld.com