10ο Φοιτητικό Συνέδριο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

    Από: Startup Team

Το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει για 10η χρονιά το ετήσιο φοιτητικό του συνέδριο.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι: ” Ευ επιχειρείν και Αειφορία στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον”. Κεντρικός στόχος του 10ου ΦΣΔΕΤ είναι να αποτελέσει μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών. Η ανταλλαγή απόψεων και οι συζητήσεις θα είναι το επίκεντρο αυτού του συνεδρίου. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες στις οποίες θα παρουσιαστούν τόσο παραδείγματα δημιουργικότητας και αριστείας ερευνητών όσο και επιτυχημένα παραδείγματα νέων Ελλήνων επιχειρηματιών.

Στόχος

Η Ελληνική Οικονοµία διέρχεται µία περίοδο κρίσης αλλά και σηµαντικών δοµικών αλλαγών. Παρά το αρνητικό οικονοµικό περιβάλλον εξακολουθούν να υπάρχουν επιχειρήσεις που επιτυγχάνουν όχι µόνο να διατηρούν αλλά και να ενισχύουν τη θέση τους στην αγορά. Παράλληλα υπάρχουν επιχειρήσεις που έχουν στραφεί προς την «πράσινη» ανάπτυξη προκειµένου να βρουν νέα ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα. Το 10ο ΦΣΔΕΤ, µε θέµα «Ευ επιχειρείν και αειφορία στο µεταβαλλόµενο οικονοµικό περιβάλλον», αποσκοπεί σε µια πανελλήνια επιστηµονική συνάντηση νέων µελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/µεταπτυχιακών φοιτητών µε στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεµάτων σχετικά µε τις σύγχρονες τάσεις της Διοικητικής Επιστήµης και Τεχνολογίας και τη συµβολή τους στην αειφόρο ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Διοργάνωση

Το Συνέδριο διοργανώνεται, για 10η φορά, από τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τµήµατος Διοικητικής Επιστήµης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών, µε την καθοδήγηση και επιστηµονική επίβλεψη των µελών ΔΕΠ του Τµήµατος.

Ημερομηνία διεξαγωγής:

Στις 16 Μαΐου 2013, στο συνεδριακό Κέντρο της  ΕΕΔΕ (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα)

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει:

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με πετυχημένους εκπροσώπους του επιχειρείν (LAFARGE, UNILEVER-ΕΛΑΪΣ, ΑLL THINGS WEB, LIGHTHOUSE).

  • Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με φοιτητές που έχουν τολμήσει το επιχειρείν.
  • Παρουσιάσεις 58 ερευνητικών εργασιών από διάφορα Πανεπιστήμια της χώρας.
  • Posters εργασιών.
  • Bράβευση καλύτερης εργασίας με χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ
  • Βράβευση του Μαθητικού Διαγωνισμού Ennovation Junior 2013

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Εγγραφές:

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) έξω από τη γραμματεία του Τμήματος ΔΕΤ (κτίριο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών), στο εργαστήριο του ΔΕΤ στον 3ο όροφο πατησιών 80 από τις 11.00 έως τις 17.00, ή εναλλακτικά την ημέρα του Συνεδρίου στην ΕΕΔΕ.

Το κόστος της εγγραφής πριν το συνέδριο είναι 10 ευρώ (7ευρώ για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές). Το κόστος της εγγραφής την ημέρα του συνεδρίου είναι 15ευρώ (10ευρώ για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές).